Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TNT Yine mi Değişiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TNT Yine mi Değişiyor?

Geçtiğimiz günlerde Amerikan dizileri yayınlayan kanal sonra bir ulusal kanala dönüştü ve adı ''Te Ne Te'' diye okunmaya başladı.

150 milyon dolarlık bütçe ayrılarak yeniden yapılandırılmaya gidilen TNT kanalında, şu sıralar sular durulmuyor. Milyon dolarlık programlar bir türlü istenilen başarıyı elde edemedi…

TNT 3 Mart 2008′de yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz aylarda yayın çizgisi değişti,çünkü Amerikan dizileri, filmleri pek izlenmiyordu. Kanalın çizgisinin değiştirilmesi ile için 150 milyon dolarlık bir bütçe yapıldı. Kanalın danışmanlığa ise Pelin Akat getirildi.

Hülya Avşar, Mehmet Ali Erbil, Hande Ataizi, Ender Saraç ,Petek Dinçöz ile anlaşmalar yapılarak, programlar yayına girdi. 150 milyonluk bütçe ayrılmasına rağmen TNT istediği başarıyı elde edemedi ve izleyiciyi bir türlü kanala bağlayamadılar.

Şimdilerde medya kulislerinde konuşulanlar ise yakın zamanda kanaldaki tüm programlar yayından kaldırılacak ve haber kanalı yapılacağı yönünde.

Alıntı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cem Yılmaz da yakında tnt de fragmanları donuyor gecen ay tnt 9 cı kanal olmuş öyle bir haber okumuştum sanmıyorum değişecegini belli şeyler hemen bir anda olmaz ama akşam yabancı film kusagını kaldırmaları lazım en son turk filmler yerli dizi vs lazım bu kanala 6 cı kanal olabilir Fox bile su an 3 cu kanal durumda baya reytingleri iyi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bir çok kanaldan çok iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana sorarsanız Samanyolu,Kanal 7,Mesaj Tv vs bile daha kaliteli.Hatta tvde sadece siyah ekran gösteren bir kanal olsa o bile daha kaliteli.Ama en azından haber kanalı olmasından iyidir.Zaten TNT kapandı sayılır özü,kalitesi,adı vs hiç birşey kalmadı.150 milyon bu programlara mı harcadılar.Tek bir yabancı dizisi o paranın 50 katı kadar para ediyor.Ne yapacaksın Türkleşmenin zararları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an çok kanaldan iyi durumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana sorarsanız Samanyolu,Kanal 7,Mesaj Tv vs bile daha kaliteli.Hatta tvde sadece siyah ekran gösteren bir kanal olsa o bile daha kaliteli.Ama en azından haber kanalı olmasından iyidir.Zaten TNT kapandı sayılır özü,kalitesi,adı vs hiç birşey kalmadı.150 milyon bu programlara mı harcadılar.Tek bir yabancı dizisi o paranın 50 katı kadar para ediyor.Ne yapacaksın Türkleşmenin zararları.
    Neroman sen hiç mesaj tv seyretmedin sanırım mesaj tv ile kıyaslamanı anlamıyorum tnt nin her gun 16.00 da yayınladıgı turk filmleri baya kaliteli filmler ayrıca yakın zamanda cem yılmazda program yapacak daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neroman sen hiç mesaj tv seyretmedin sanırım mesaj tv ile kıyaslamanı anlamıyorum tnt nin her gun 16.00 da yayınladıgı turk filmleri baya kaliteli filmler ayrıca yakın zamanda cem yılmazda program yapacak daha iyi olur
    Mesaj Tv'yi gördüm.Bir kaç seneye kadar Kablo tv kullandığımız için 50 kanal vardı göze çarpıyordu yani.Görüntü kalitesi vs

TNT, Türk kanalı oldu kısaca.Görüntü kalitesi iyi.Tüm dizileri çok seyredilmese de Supernatural isimli dizi çok tutulmuştu.Tuhaf ve farklı bir diziydi.Hayaletleri,şeytanları,cinleri vs avlatıp duruyorlardı.Cehenneme gidip geliyorlardı tuhaf bir diziydi.

Tutuldu ama şayet yerli dizi çekecekse bir günde bu diziyi yayınlasınlar derim.Haber kanalı olmalarından iyidir en azından.Zaten şirket haber ve çocuk kanalı açıyor.Türkiye ve diğer ülkelerde Cartoon Network; çocuk, CNN;haber olarak yayın yapıyor.Ya ni Türkiye'de haber ya da çocuk kanalı olması çok saçma olur.Zaten 1-2 ay oluyor.Bir anda reytinglerin tabana vurmasını beklemiyorlar herhalde.

Kanal D-Star sistemi gibi yapabilirler.Kanal D'de başlar dizi ilgi toplar Star'a gider.TNT'dede öyle olabilir.Nasıl olsa kardeş kanallar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi takip ettiğim FRINGE dizisi vardı onunda yayın saati değişmş.. izlemyorum artık beni kaybetti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesaj Tv'yi gördüm.Bir kaç seneye kadar Kablo tv kullandığımız için 50 kanal vardı göze çarpıyordu yani.Görüntü kalitesi vs

TNT, Türk kanalı oldu kısaca.Görüntü kalitesi iyi.Tüm dizileri çok seyredilmese de Supernatural isimli dizi çok tutulmuştu.Tuhaf ve farklı bir diziydi.Hayaletleri,şeytanları,cinleri vs avlatıp duruyorlardı.Cehenneme gidip geliyorlardı tuhaf bir diziydi.

Tutuldu ama şayet yerli dizi çekecekse bir günde bu diziyi yayınlasınlar derim.Haber kanalı olmalarından iyidir en azından.Zaten şirket haber ve çocuk kanalı açıyor.Türkiye ve diğer ülkelerde Cartoon Network; çocuk, CNN;haber olarak yayın yapıyor.Ya ni Türkiye'de haber ya da çocuk kanalı olması çok saçma olur.Zaten 1-2 ay oluyor.Bir anda reytinglerin tabana vurmasını beklemiyorlar herhalde.

Kanal D-Star sistemi gibi yapabilirler.Kanal D'de başlar dizi ilgi toplar Star'a gider.TNT'dede öyle olabilir.Nasıl olsa kardeş kanallar.

Star ve kanal d ile ayrıldılar onlar neroman aydın dogana ait değil tnt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Star ve kanal d ile ayrıldılar onlar neroman aydın dogana ait değil tnt
    Ben halen %50 Turner %50 Doğan'ın sanıyordu.CNN ve Cartoon Network halen ortak herhalde.CNN iyi CN'nin programları sağda solda zaten en kötü programları seçip yayınlıyorlar.Hiç izlemediğim bir kanal.

Madem Turner'in,Turner fakir bir şirkette değil Fox gibi bir kanalı Türk kanalı gibi bir kanalı da özündeki gibi yani yabancı dizi/programları yayınlatabilirler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri