Neroman sen hiç mesaj tv seyretmedin sanırımmesaj tv ile kıyaslamanı anlamıyorum tnt nin her gun 16.00 da yayınladıgı turk filmleri baya kaliteli filmler ayrıca yakın zamanda cem yılmazda program yapacak daha iyi olur
Neroman sen hiç mesaj tv seyretmedin sanırımmesaj tv ile kıyaslamanı anlamıyorum tnt nin her gun 16.00 da yayınladıgı turk filmleri baya kaliteli filmler ayrıca yakın zamanda cem yılmazda program yapacak daha iyi olur
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Mesaj Tv'yi gördüm.Bir kaç seneye kadar Kablo tv kullandığımız için 50 kanal vardı göze çarpıyordu yani.Görüntü kalitesi vs
TNT, Türk kanalı oldu kısaca.Görüntü kalitesi iyi.Tüm dizileri çok seyredilmese de Supernatural isimli dizi çok tutulmuştu.Tuhaf ve farklı bir diziydi.Hayaletleri,şeytanları,cinleri vs avlatıp duruyorlardı.Cehenneme gidip geliyorlardı tuhaf bir diziydi.
Tutuldu ama şayet yerli dizi çekecekse bir günde bu diziyi yayınlasınlar derim.Haber kanalı olmalarından iyidir en azından.Zaten şirket haber ve çocuk kanalı açıyor.Türkiye ve diğer ülkelerde Cartoon Network; çocuk, CNN;haber olarak yayın yapıyor.Ya ni Türkiye'de haber ya da çocuk kanalı olması çok saçma olur.Zaten 1-2 ay oluyor.Bir anda reytinglerin tabana vurmasını beklemiyorlar herhalde.
Kanal D-Star sistemi gibi yapabilirler.Kanal D'de başlar dizi ilgi toplar Star'a gider.TNT'dede öyle olabilir.Nasıl olsa kardeş kanallar.
Ben halen %50 Turner %50 Doğan'ın sanıyordu.CNN ve Cartoon Network halen ortak herhalde.CNN iyi CN'nin programları sağda solda zaten en kötü programları seçip yayınlıyorlar.Hiç izlemediğim bir kanal.
Madem Turner'in,Turner fakir bir şirkette değil Fox gibi bir kanalı Türk kanalı gibi bir kanalı da özündeki gibi yani yabancı dizi/programları yayınlatabilirler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri