Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kağıt mendili kumaş mendil gibi günlerce buruşuk şekilde cebinde taşır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Rüzgarlı havalarda küller uçmasın diye küllüğe su koyar.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Serçe parmağını kulağına sokup iyice sallayarak karıştırır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ancak bir Türk gazete bulmacasını hep başkalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sakal traşı olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kağıtlar yapıştırır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Soba borusu aktığında yoğurt kaplarını telle soba borusuna bağlar.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Nezle olunca tuvalet kağıdını uzun bir şerit yaparak kullanır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Diş fırçasıyla dişini fırçalamayıp da saçını boyamak için kullanan birini görürseniz , o saçini seven bakimli bir Türk'tür.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Konuşma yeteneği olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini öğretir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaşlarına havlu tutturarak giymeye çalışıp bir de arkadaşlarına "bakmayın lan" diye çıkışır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri