Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tatlıses Konuşmaya Başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Felç Olma Riski VarSaldırının Ardından Tatlıses'in Yakınları ve Sanatçı Dostları Hastaneye Akın Etti.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Saldırının ardından Tatlıses'in yakınları ve sanatçı dostları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hastanesi'ne akın ediyor. Hastaneye gelerek bilgi alan aynı zamanda doktor olan şarkıçı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , hastane önünde yaptığı açıklamada "Ben öldüğünü duydum. Ama öyle bir şey yok. Doktorlarla konuştum yüzde 50 kurtulma şansı var. Ben ümitliyim. Daha kötüsünü düşünerek buraya gelmiştim. Beyine ne gibi hasar verir bu ileride belli olacak " dedi.

Bu arada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Terim, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü hastaneye gelerek Tatlıses'in durumu hakkında bilgi aldı.

SOL TARAFININ FELÇ OLMA RİSKİ VAR

Silahlı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'i Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hastanesi'nde ameliyat eden doktorlar temkinli konuştu: "Hayati tehlikesi henüz var. Ama ilk başladığımız noktaya göre azaldı. 24 saat uyutulacak. Sol tarafının felç olma riski var." Tatlıses ile aynı araçta saldırıya uğrayan Buket Çakıcı'nın ise hayati tehli***i atlattığı öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saldırganlar Kuzey IraklıTatlıses'i Ölümle Yüz Yüze Getiren Saldırının Ardındaki Sır Perdesi Aralanıyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 112 ambulansıyla sevk işlemi esnasında Tatlıses'in korumaları basın mensuplarına saldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kanalizasyonları bile arayarak çok sayıda boş kovan buldu. Uzun namlulu silahın ise Kalaşnikof olduğu tahmin ediliyor.

SALDIRININ KAYNAĞI KUZEY Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MI?

Saldırıda uzun namlulu silah kullanılması, olayın arkasında bölücü terör örgütü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nın bulunduğu şüphelerini de doğurmuştu ama iddialara göre, saldırının ardında Tatlıses'in yollarını ayırdığı Kuzey Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'taki ortakları var. Bu arada polisin yaptığı araştırmalar, MOBESE, plazanın ve bölgedeki işyerlerinin kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu, Iraklı olduğu belirlenen 3 saldırganın peşine düştüğü öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklamdır,gündemden düşmez bunlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

usta adam resmen başından vurulmuş
    daha ne reklamı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MOKUR33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    reklammı? adam can çekişiyor... böyle reklammı olur... kafasına isabet etmiş kurşun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar aldıgım habere göre ibo ölmüş ama saklanıyormuş bu haber ne kadar dogru ne kadar yalan bilmem ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

planlanmış olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın reklama mı ihtiyacı varki böyle yapsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim de aklıma başka bir şey geliyor arkadaşlar.düşünüyorum da neden olmasın diyesim geliyor.bu işi türkiye yi de diğer ortadoğu ülkeleri gibi karıştırmak isteyen güçler yapmış olamaz mı bu işi.türkiye de bir türkürt çatışması çıkarma girişimi olamaz mı diye düşünmeden edemiyorum.kullanılan silah uzun namlulu yaniş profesyonel işi.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri