Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Tatlıses Konuşmaya Başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim de aklıma başka bir şey geliyor arkadaşlar.düşünüyorum da neden olmasın diyesim geliyor.bu işi türkiye yi de diğer ortadoğu ülkeleri gibi karıştırmak isteyen güçler yapmış olamaz mı bu işi.türkiye de bir türkürt çatışması çıkarma girişimi olamaz mı diye düşünmeden edemiyorum.kullanılan silah uzun namlulu yaniş profesyonel işi.
    olabilir türkiyenin karışmasını isteyen siyasi partiler bir var mhp ve chp örnek olark

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun imparatora uzanan eller kırılsın yüce rabbim acilen şifasını versin dualarımız onunla.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendisini sevmem ama yinede böyle bir olayı kınıyorum geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah iyileşir dualarımız onunla
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim de aklıma başka bir şey geliyor arkadaşlar.düşünüyorum da neden olmasın diyesim geliyor.bu işi türkiye yi de diğer ortadoğu ülkeleri gibi karıştırmak isteyen güçler yapmış olamaz mı bu işi.türkiye de bir türkürt çatışması çıkarma girişimi olamaz mı diye düşünmeden edemiyorum.kullanılan silah uzun namlulu yaniş profesyonel işi.
    Öncelikle Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyorum.Kullanılan silah uzun namlulu ama yapılan iş tamamen amatörce.Hepimiz askerliklik yaptık öyle bir silahla 10 küsür mermiden sadece 1 tane isabet ediyor(çok şükür) yanlışmıyım?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun umarım iyileşir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok büyük geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olabilir türkiyenin karışmasını isteyen siyasi partiler bir var mhp ve chp örnek olark
    olayları delil olmadan hiç bir siyasi partinin üzerine yıkma burada bir insan öldürülmek istenmiştir olay çok üzücü ve düşündürücüdür bilip bilmeden kimseyi karalayamassın!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmparator'u Neden Vurdular?İşte Ortaya Atılan 3 Senaryo.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İşte "Neden?" sorusuna yönelik iddialar:

VARAN 1: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , geçen yıl, Kuzey Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ta, El Adel United Company firmasının sahibi Doktor Rüştü Said ile Cennet Bahçesi adı altında 70 bin konutluk inşaat işine girmişti. Ancak çalışmalar başladıktan sonraki 5 ay boyunca işçiler maaş alamayınca "Cennet Ovası bize cehennem oldu" diye isyan etmişti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , buraya 1 milyon 700 bin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. verdiğini söylemişti. Ünlü türkücünün firma sahipleriyle arasının açıldığı, suikastin de bu yüzden olabileceği ileri sürüldü.

Ancak Said, olaydan büyük üzüntü duyduğunu, servetini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in tedavisine verebileceğini söyledi.

VARAN 2: Terör örgütüne maddi yardım yaptığı dedikoduları yayılan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in, son zamanlarda para vermeyi kestiği, bu yüzden de örgüt tarafından infaz emri verildiği de bir başka iddia olarak gündeme geldi.

VARAN 3: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'dan bağımsız milletvekili adayı olmaya hazırlanan İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in, bazı siyasi çevreleri rahatsız ettiği de iddia edildi. Siyasete girmemesi istenen ünlü türkücünün bu yüzden suikaste uğradığı ileri sürüldü.

POLİS: ÇOK BASİT BİR MESELE YÜZÜNDEN

İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in uğradığı suikast, birçok nedene bağlansa da polis, olayın "çok basit bir tartışmadan" çıktığını açıkladı. Detay vermekten kaçınan emniyet yetkilileri, ortaya atılan tüm iddiaların boş olduğunu vurgulayarak, "Olay hiç tahmin edilmeyecek kadar basit bir nedenden yaşandı" demekle yetindi. Suikastte terör ya da suç örgütü izi bulunamadığından dolayı, olayı incelemek üzere Asayiş Şubesi görevlendirildi.
    Tatlıses'i Telefonla Tehdit EtmişlerDurumu Ciddiyetini Koruyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Sanatçı İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in durumu ciddiyetini koruyor. Doktorları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in vücudunun bir kısmının felç olabileceğini aktardı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in, şirketlerine gelen 3 "ölüm tehditi" telefonu üzerine, 1 Kasım 2010'da Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdiği ortaya çıktı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cumhuriyet savcılığına avukatı aracılığı ile dilekçe gönderen İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , 7 ay içinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. turizm ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tv şirketlerine telefon eden ve kimliğini açıklamayan bir kişinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söylediği belirlendi. Tehditleri ilk önce dikkate almadığını söyleyen İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in verdiği dilekçede, arayanların kim ya da kimler olduğunu bilmediğini söylediği belirtildi.

Çapkın: "Koruma isteği yok"

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in, Koruma Şube Müdürlüğüne koruma isteğiyle ilgili bir müracaatının olmadığını bildirdi.

Vatan Caddesi'ndeki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çapkın, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in koruma isteğiyle ilgili iki dilekçe verdiği yönündeki haberlere ilişkin, " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in, Koruma Şubesine, koruma isteğiyle ilgili müracaatı olmamış, yok. Hakaret ve tehditle ilgili çeşitli şehirlerde müracaatları olabilir, ama korumayla ilgili bir müracaatı yok. Kendisinin emekli özel harekat polislerinden oluşan korumaları var" dedi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cumhuriyet Savcılığının dilekçenin ardından işlem başlattığı ancak yapılan çalışmalarda tehdit eden kişilere ulaşmadığı öğrenildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , (DHA)

Şoförü Saldırı Anını Anlattı"Saldırı Olduğunu İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Koltuğa Yığılınca Anladım"
    TATLISES'İN ŞOFÖRÜ: SALDIRI OLDUĞUNU İBRAHİM TATLISES KOLTUĞA YIĞILINCA ANLADIM

Türkücü İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'e yapılan silahlı saldırı sırasında otomobili kullanan şoförü Hakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın ifadesi alındı. Hakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Silahlı saldırı olduğunu ilk anda anlayamadım. Yanımda oturan İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir anda kanlar içinde yığıldı. Bir an yavaşladım. Daha sonra hemen hastaneye doğru yola çıktım."

Beyaz Tv'te yaptığı televizyon programı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in olay sırasında şoförlüğünü yapan Hakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın ifadesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından alındı. Hakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Her şey normaldi. Televizyon çekimlerinden sonra İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Buket Damla Çakıcı ile birlikte içerden çıktı. İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. benim yanıma ön koltuğa oturdu. Buket Damla Çakıcı ise arkaya oturdu. Yola çıktık. Eski özel harekatçı olan iki koruma arkadaki arabadan bizi takip ediyorlardı. Olay sırasında bazı sesler duydum. İlk anda silahlı saldırıya uğradığımızı anlamadım. Ön cam kırıldı. Her şey saniyeler içinde oldu. İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'e baktığımda başından kan akıyordu ve koltuğa yığıldı. O anda bize ateş edildiğini anladım. Gayri ihtiyari ayağımı gaz pedalından çekmiştim. Durmanın ona bir faydası olmayacağını düşünüp gaza yüklenip hastaneye doğru otomobili sürmeye başladım. Bu sırada telefonla arkadaki korumaları arayıp onlara İbrahim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in vurulduğunu söyledim"

Haber: Ali AKSOYER Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DHA
    Konu veyselbakan tarafından (15-03-2011 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etme bulma dünyası ...!

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri