Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: opsiyonel switch yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart opsiyonel switch yardım

herkese selam
    merkezi sistemlerde opsiyonel switch sadece dijitürk içinmi kullanılır yoksa diğer uydular içinde kullanılabilirmi
    merkezi sistem olan bi apartmanın sadece türksat ı olan. opsiyonel switch ile hotbird bağlanabilirmi acil yardım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bildiğim kadarı ile Opsiyonel switch binalardaki merkezi sistem dolu ise sonradan ilave edebileceğin herhangi bir çanağı sistemle birleştirmeye yarar. öncelikle merkezi sistem santralinin özellikleri 2. uydu bağlantısına müsait ise opsiyonel switche gerek kalmayabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değil santralin ikinci uydu kısmı genel olarak bozuk bu yüzden hotbird uydusu için çanak bağlamak istiyorum Opsiyonel switch bu işi görürmü daha önce dijitürk için bağlandığını gördüm ama dijitürk bölüne bilme özelliğine sahip olduğu için hotbird e çalışırmı deneyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blacker00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değil santralin ikinci uydu kısmı genel olarak bozuk bu yüzden hotbird uydusu için çanak bağlamak istiyorum Opsiyonel switch bu işi görürmü daha önce dijitürk için bağlandığını gördüm ama dijitürk bölüne bilme özelliğine sahip olduğu için hotbird e çalışırmı deneyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum

çalışır sorun olmaz. ama cihazınızında desteklemesi lazım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blacker00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çalışır.Opsiyon switch de 2 giriş 1 çıkış bulur. 1 inci giriş merkezi sistem santralinden gelen kablo takılır 2 . girişe hotbird çanağınız bağlanır. disecq a turksat olur b hotbird olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi kafamda sorun oluştu cihazın destekleyip destekmediğini nasıl anlıcaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim çalıştı herkese teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ii seyirler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri