REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Heryöne 1000 sms TURKCELL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Heryöne 1000 sms TURKCELL

Turkcell kamu tarifelerine özel kampanya

Tüm kamulular 2 ay boyunca heryönle ücretsiz mesajlaşıyor!

Kampanya son katılma tarihi 31.03.2011'dir

bedava sms yazıp 2222’ye gönderen kamu paketi aboneleri kendilerine gelen aktivasyon mesajını takiben 2 ay boyunca her yöne gönderibilecekleri 1000’er mesaja sahip Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. acaklar.

Kimler faydalanabilir?

Bedava sms kampanyamızdan bireysel faturalı kamu tarifesi aboneleri faydalanabilmektedir. Bu paketler bizbize kamu heryöne 1200 – bizbize kamu her yöne 1500 – bizbize kamu her yöne 150 – kamu her yöne 1000 – kamu super – kamu eko – kamu grup içi 1200 paketleridir.
    Nasıl katılınılır?

Bireysel faturalı kamu paketi aboneleri 2222’ye bedava sms yazıp göndermeleri halinde kendilerine gelecek aktivasyon mesajının ardından bir ay boyunca 1000 sms kullanma hakkı kazanırlar.bu sürenin bitiminde yine bir ay geçerli 2. Heryöne 1000 mesaj hakkı verilecektir.
    hediye sms’lerimin kaç tane kaldığı nasıl sorgulanır?

Kalan bedava yazıp 2222’ye gondererek kalan bedava sms adedinizi görebilirsiniz.
    Hediye sms’in geçerlilik süresi bittiğinde bilgilendirilecek mi?

Evet dönem sonunda kısa mesajla bilgi verilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süper oldu diyemiyorum mesaj yazana kadar ariyodum ondan 1200 dk aldim msj a gerek yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 ay mesajlaşmak bedava işin özü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haydi gel küçük kampanyasından faydalanmış kullanıcılarda, BEDAVA KUCUK yazıp 2222ye gönderdiğinde haftada 2 gun, sabah 6dan akşam 6ya kadar Turkcell içi bedava kazanıyorlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri