REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
80 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Telstar 12 15.0 W

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara_0783 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hotbirdi telstara nasıl cevirebilirim antalya merkez 90lık canak????????

arkadaşım 66. mesajı oku sende aynısını uygula yukarda bu uydunun nasıl bulunacağını yazan arkadaşlar var sende onlar gibi uygula bulursun 90 lık canakla rahat bulursun..kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 90 lık çanak ile alabilirsin yayın hale devam ediyor:45:
    teşekkürler teknisyen 101 arkadaşım bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 150 Cm. Çanakla Telstar ve Thor uydusundan başka (Aparatla) hangi Uyduları alabilirim. Yer Antalya. Selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar. 73 No.lu mesaja forumda cevap verebilecek kimse yokmu acaba. Selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar 150 Cm. Çanakla Telstar ve Thor uydusundan başka (Aparatla) hangi Uyduları alabilirim. Yer Antalya. Selamlar..

1 ile 15 derece arsındaki uyduları izleyebilirsin özellikle telstar odaklı çanak ile aparat takılarak nilesat 7 dereceyi rahatlıkla izleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben çanagımı biraz yatay kurdum astra hotbirt sirus ve thorsat uydusunu saga sola el yordamı ile çevirerek alabiliyorum ama telstar 12.5 uydusunu bulamadım.aynı yörüngede değilmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vasat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar ben çanagımı biraz yatay kurdum astra hotbirt sirus ve thorsat uydusunu saga sola el yordamı ile çevirerek alabiliyorum ama telstar 12.5 uydusunu bulamadım.aynı yörüngede değilmi.

arakadaşım aynı yörüngede kolay bulmak için üstteki msj!ları inceleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu arkadaşlar bu ne durumdur yokmu daha bu telstar gelecek gibi degilmi bu kanallar ustatlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açılıyo sunny lerde yeni yazılımlarda

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya sola çevir hotbird den çok kolay baya bi aşağı yap sonra sol açevir bulursun mevcut frekans ı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. da bak

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri