REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
80 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Telstar 12 15.0 W

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kayseriden 120cm çanakla sorunsuz izliyorum
    saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kayseriden 120cm çanakla sorunsuz izliyorum
    saygılar
    ben senin yerinde olsam arkadaşım yanına birde hispasat eklerim çünkü 120 canagın var valla ne güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben senin yerinde olsam arkadaşım yanına birde hispasat eklerim çünkü 120 canagın var valla ne güzel
    arkadaşım hispa bende zaten var amma hiçbişey kalmadıkı orda eskiden güzeldi
    şimdi dandik kanallar var
    bende çanagı astraya çevirdim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman tamam arkadasım dogru söylüyorsun hispasat öldü artık allah rahmet eylesin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmir bergamadan 90 lıık canakla süper sekilde alıyorum bulmasıda baya kolay ama hispasat gibi az daha yukarı kaldırın sonra tamamdır baya güzel yayınlar var herkese tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12,5 Uyduyu Alman İÇİn 120 Lİk Çanak Kullan.hİsbasatgİbİ Az Yukarda
    Bİr Çanakla İkİ Uydu Salikli Olmuyor. Sen En İyİsİ KaÇparakİ Bİr Çanak Dayzekle Bİr Çanak Al Tak. Ensaglikli Bu BoŞuna BaŞka Şeylere Takilip Masraf Etme.emİ Dostum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MRT TV Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12,5 Uyduyu Alman İÇİn 120 Lİk Çanak Kullan.hİsbasatgİbİ Az Yukarda
    Bİr Çanakla İkİ Uydu Salikli Olmuyor. Sen En İyİsİ KaÇparakİ Bİr Çanak Dayzekle Bİr Çanak Al Tak. Ensaglikli Bu BoŞuna BaŞka Şeylere Takilip Masraf Etme.emİ Dostum.
    nasıl saglıklı olmuyo öyle bir oluyo ki valla bir kere görsen benim evde sirüse odaklı canak yanında hotbirt onun yanındada astra var fıstık gibi bütün sinyaller %82-85 bundan asagı sinyal yok 8 milyona bir abarat aldım tas gibi öteki türlü 2 canak 25 den 50 milyon hem yer kablıyo abarat 8 milyon kolayı varken niye zorlanıyımki

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telstar 15 derece

arkadaslar canagım 120lik şu an sirüste ben telstara cevireceğim .arada 20 derece var .kaç cm batıya çevire bilirim .cm cinsin den istiyorum .antenim ofset.tesekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 20 derece varsa o zaman 20 dereece batıya cevirceksin canagını hispasat gibi olcak canak baya bir asagıya bakcak 11124_18386_yatay su tp den ayarlıyabilirsin en cabuk cıkan tp dir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mersinden hispasat için 2.00 m çanak olsa yine de tüm tp leri alamaz :-)))
    fakat telstar12 için kaliteli bir 90 lık ve ii bir ayarile sorunsuz izler...

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri