REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Medialink Black Panther 2 card

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Medialink Black Panther 2 card

arkadaslar Medialink Black Panther 2 card var internet baglatisi var goruyyorum yalniz not connected yaziyor onun icin cardseing yaptim kanallari acmiyor lutfen yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.84 yazılımına geri dönun sorun düzelir son yazılımda hata var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan arkadas ben 184 bulamadim 2card icin varmi sende tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki linkte 1.85 var onu yukle ondada sorun yok.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[thenk you

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadas bu olmuyor yani tanimiyor bu iki modul girisi icin bana iki card girisi lazim tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadas bu olmuyor yani tanimiyor bu iki modul girisi icin bana iki card girisi lazim tsk

yazılım bufur arkadaşım sen yüklerken hata yapıyorsun ve bu cihazlardaa kart girişi tektir.

Çift modul ve tek modul girişli diye iki modeli vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasim bunu usb yukluyorum netzweke giriyorum usb yukle diye yaziyor ok diye basiyorum hata diye yaziyor yardimin icin tsk volkan kardes

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasim benim aldigim son model sadece iki card girisi var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. son yazılımı burda 2card girilinin ama benimkide geçersiz diyo kadir59 sen dene slm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri