Merhaba arkadaşlar bir akrabam 11400 cim kullanıyor Türksatta star hariç çekmiyor diğer kanallarda sinyal yok uyarısı alıyorum Yabancı kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarına geri döndüm işe yaramadı ne yapabilirim ustalardan yardım bekliyorum
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Merhaba arkadaşlar bir akrabam 11400 cim kullanıyor Türksatta star hariç çekmiyor diğer kanallarda sinyal yok uyarısı alıyorum Yabancı kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarına geri döndüm işe yaramadı ne yapabilirim ustalardan yardım bekliyorum

LNB arızalı olabilir tabi cihazın LNB ayarları değiştirilmedi ise eğer deneme imkanınız varsa cihazı başka verde deneyin cihazdamı yoksa diğer kısımlardamı bi arıza var netleşsin.incitanesi Nickli Üyeden Alıntı
daha sonra yazın yardımcı olmaya calışalım:45:

Diseqc arızalanmış. Değiştir sorun düzelir.

arkadaşım antenin dönmüş olabilir lnb diseqc arızalanmış olabilir cihazındaki diseqc ayarları bozulmuş olabilir bunları bir kontrol et eğer uydudan anlamıyosan bence bi tane elektronikçi çağırincitanesi Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Söylediklerinizi deniyeceğim

cihazda sorun yok

aynı problem bendede oluştu cihaza hiç bir problem yoktu 26-03-2007 tarihli güncel kanal listesini yükledim ve türksattaki sinyaller kaybettim halada düzeltemedim diyer uydularda sorun yok ve bu problem yüklemeden hemen sonra oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Konu musti1971 tarafından (28-03-2007 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.

menu anten ayarları dısgec ayarlarını duzeltınız sorun ortadan kalkar dostum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri