Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: 11400 türk kanalları çekmiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti1971 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorunumu hallettim ilginize müteşekkirim sağolun
    Sorunun kaynağı neymiş ve sorunun nasıl çözüldüğünüde yazarsanız bundan sonra bu tür sorunla karşılaşan arkadaşlarımızada gerekli bilgi olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sorunun kaynağı neymiş ve sorunun nasıl çözüldüğünüde yazarsanız bundan sonra bu tür sorunla karşılaşan arkadaşlarımızada gerekli bilgi olur...
    bu kadar meşgul ettiğim için çok afedersiniz sorun sizin başından beri söylediğiniz gibi disegc denkaynaklanıyormuş eskidiği için üzerindeki yazılar silinmiş ve ben yanlış yere taktığım için olmuyormuş disegc üzerinde bağlantıları deyiştirerek denediğimde 1 nolu girişi tespit ettim ve sorun halloldu iyiki varsınız yardımlarını için bir kez daha teşekkür ederim YAŞASIN SÜPERSAT

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 11400cim tps d+ auto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

:46: goldmaster 11400cim tps d+ auto the number 1 in the reciever in the world .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Nasıl Yani

Alıntı takfarinas55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :46: goldmaster 11400cim tps d+ auto the number 1 in the reciever in the world .
    Kardeş 1. mesajında TPS+D+ GM 11400 cimde auto diyorsun. 2. mesajında reseverlar içinde 1 numara diyorsun. Şimdi senin 11400 de bunlar hangi yazılımlarla auto öğrenebilirmiyiz Algaria'lı kardeşim.
    Saygılar.:49:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri