Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 11400 türk kanalları çekmiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 türk kanalları çekmiyor

Merhaba arkadaşlar bir akrabam 11400 cim kullanıyor Türksatta star hariç çekmiyor diğer kanallarda sinyal yok uyarısı alıyorum Yabancı kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarına geri döndüm işe yaramadı ne yapabilirim ustalardan yardım bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaşlar bir akrabam 11400 cim kullanıyor Türksatta star hariç çekmiyor diğer kanallarda sinyal yok uyarısı alıyorum Yabancı kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarına geri döndüm işe yaramadı ne yapabilirim ustalardan yardım bekliyorum
    LNB arızalı olabilir tabi cihazın LNB ayarları değiştirilmedi ise eğer deneme imkanınız varsa cihazı başka verde deneyin cihazdamı yoksa diğer kısımlardamı bi arıza var netleşsin.

daha sonra yazın yardımcı olmaya calışalım:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diseqc arızalanmış. Değiştir sorun düzelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşım antenin dönmüş olabilir lnb diseqc arızalanmış olabilir cihazındaki diseqc ayarları bozulmuş olabilir bunları bir kontrol et eğer uydudan anlamıyosan bence bi tane elektronikçi çağır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Söylediklerinizi deniyeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazda sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bak arkadaşım ben bu işten fazla anlamıyorum ama benimde bir arkadaşımınkide kanal sayısı 33 geçmiyordu hertürlü arattık olmadı ve orjinal yazılımını attık bence onu dene bir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı problem bendede oluştu cihaza hiç bir problem yoktu 26-03-2007 tarihli güncel kanal listesini yükledim ve türksattaki sinyaller kaybettim halada düzeltemedim diyer uydularda sorun yok ve bu problem yüklemeden hemen sonra oluştu yardımcı olursanız sevinirim
    Konu musti1971 tarafından (28-03-2007 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti1971 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı problem bendede oluştu cihaza hiç bir problem yoktu 26-03-2007 tarihli güncel kanal listesini yükledim ve türksattaki sinyaller kaybettim halada düzeltemedim diyer uydularda sorun yok ve bu problem yüklemeden hemen sonra oluştu yardımcı olursanız sevinirim
    Belirtmiş olduğunuz kanal listesi incelenip sonuç yazılacaktır...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menu anten ayarları dısgec ayarlarını duzeltınız sorun ortadan kalkar dostum

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri