Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 11400 türk kanallarý çekmiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

11400 türk kanallarý çekmiyor

Merhaba arkadaþlar bir akrabam 11400 cim kullanýyor Türksatta star hariç çekmiyor diðer kanallarda sinyal yok uyarýsý alýyorum Yabancý kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarýna geri döndüm iþe yaramadý ne yapabilirim ustalardan yardým bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý incitanesi Nickli Üyeden Alýntý
    Merhaba arkadaþlar bir akrabam 11400 cim kullanýyor Türksatta star hariç çekmiyor diðer kanallarda sinyal yok uyarýsý alýyorum Yabancý kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarýna geri döndüm iþe yaramadý ne yapabilirim ustalardan yardým bekliyorum
    LNB arýzalý olabilir tabi cihazýn LNB ayarlarý deðiþtirilmedi ise eðer deneme imkanýnýz varsa cihazý baþka verde deneyin cihazdamý yoksa diðer kýsýmlardamý bi arýza var netleþsin.

daha sonra yazýn yardýmcý olmaya calýþalým:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Diseqc arızalanmış. Değiştir sorun düzelir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý incitanesi Nickli Üyeden Alýntý
    arkadaþým antenin dönmüþ olabilir lnb diseqc arýzalanmýþ olabilir cihazýndaki diseqc ayarlarý bozulmuþ olabilir bunlarý bir kontrol et eðer uydudan anlamýyosan bence bi tane elektronikçi çaðýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Söylediklerinizi deniyeceğim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihazda sorun yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý incitanesi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bak arkadaþým ben bu iþten fazla anlamýyorum ama benimde bir arkadaþýmýnkide kanal sayýsý 33 geçmiyordu hertürlü arattýk olmadý ve orjinal yazýlýmýný attýk bence onu dene bir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynı problem bendede oluştu cihaza hiç bir problem yoktu 26-03-2007 tarihli güncel kanal listesini yükledim ve türksattaki sinyaller kaybettim halada düzeltemedim diyer uydularda sorun yok ve bu problem yüklemeden hemen sonra oluştu yardımcı olursanız sevinirim
    Konu musti1971 tarafýndan (29-03-2007 Saat 00:32 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

menu anten ayarları dısgec ayarlarını duzeltınız sorun ortadan kalkar dostum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupowersky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    menu anten ayarlarý dýsgec ayarlarýný duzeltýnýz sorun ortadan kalkar dostum
    onuda denedim ama olmadý ilgine teþekkürler dostum

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri