Merhaba arkadaþlar bir akrabam 11400 cim kullanýyor Türksatta star hariç çekmiyor diðer kanallarda sinyal yok uyarýsý alýyorum Yabancý kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarýna geri döndüm iþe yaramadý ne yapabilirim ustalardan yardým bekliyorum![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Merhaba arkadaþlar bir akrabam 11400 cim kullanýyor Türksatta star hariç çekmiyor diðer kanallarda sinyal yok uyarýsý alýyorum Yabancý kanallarda bir sorun yok Fabrika ayarlarýna geri döndüm iþe yaramadý ne yapabilirim ustalardan yardým bekliyorum![]()
LNB arýzalý olabilir tabi cihazýn LNB ayarlarý deðiþtirilmedi ise eðer deneme imkanýnýz varsa cihazý baþka verde deneyin cihazdamý yoksa diðer kýsýmlardamý bi arýza var netleþsin.incitanesi Nickli Üyeden Alýntý
daha sonra yazýn yardýmcý olmaya calýþalým:45:
Diseqc arızalanmış. Değiştir sorun düzelir.
arkadaþým antenin dönmüþ olabilir lnb diseqc arýzalanmýþ olabilir cihazýndaki diseqc ayarlarý bozulmuþ olabilir bunlarý bir kontrol et eðer uydudan anlamýyosan bence bi tane elektronikçi çaðýrincitanesi Nickli Üyeden Alýntý
Arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Söylediklerinizi deniyeceğim
cihazda sorun yok
aynı problem bendede oluştu cihaza hiç bir problem yoktu 26-03-2007 tarihli güncel kanal listesini yükledim ve türksattaki sinyaller kaybettim halada düzeltemedim diyer uydularda sorun yok ve bu problem yüklemeden hemen sonra oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Konu musti1971 tarafýndan (29-03-2007 Saat 00:32 ) deðiþtirilmiþtir.
menu anten ayarları dısgec ayarlarını duzeltınız sorun ortadan kalkar dostum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri