REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: redline yeni yazılım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devriş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    redline twin 2 board yazılımıdır
    rl 100csx se ve 104x bunların twini çıkarıp br 1000x 1500x takıp usb bellekle
    2 ci yazılım seçip yükleyin
    bu yazılım br 1000x serisi içinde geçerli

emu yazılımını nss6.95 ten ve w3 ten alıyor
    br 1000 modeli için twin rarı indirdim ondan sonrası için usb belleğe nasıl kopyalıcaz tüm rar dosyasınımı yoksa içindeki exe programınımı biraz yardım ltf.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı selonimo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    br 1000 modeli için twin rarı indirdim ondan sonrası için usb belleğe nasıl kopyalıcaz tüm rar dosyasınımı yoksa içindeki exe programınımı biraz yardım ltf.
    dosyanın üzerine gel mausla sağtıkla rardan çıkart çıkardığın yazılımı usbye at

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devriş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dosyanın üzerine gel mausla sağtıkla rardan çıkart çıkardığın yazılımı usbye at
    Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben seelerdir redlineye bakıyodum ama malesef ki yanılmışımmmmm en güzel makiaaa herzz tavsiye ederimmmmmmmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıda verilmiş olan redline br1000x- 1500 twin rar yazılımını rar dan çıkartıp usb ye atıp , usb den de cihaza 2. yazılı olarak atabilirmiyiz ( cihaz redline br1000x twin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı AB76468 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukarıda verilmiş olan redline br1000x- 1500 twin rar yazılımını rar dan çıkartıp usb ye atıp , usb den de cihaza 2. yazılı olarak atabilirmiyiz ( cihaz redline br1000x twin)
    redline yazılımları hepsi aynı redline twin yazmışım aslında spacesat ss6000 slave yazılımıdır birinci linktekini yüklet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

yeni verilmişti bende ekledim w3 aktif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son yazılımı yükledim data alıyor kanalların ismi kırmızı renk lakin açınca 1 dk kadar açılıyor sonra donuyor kanalların ismi kırmızı duruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım aktif w3 yeni yazılım 05.04.2011

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılım aktif w3 yeni yazılım 05.04.2011
    bu yazılımdada 1 dk çalışıp donuyor

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri