Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
68 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: redline yeni yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi çalışma teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devriş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni yazılım redline w3.w6 data kapalı hellesat 39e data paylaşıma açık
    mesaj 1 sonuncu link
    ustam şifre soruyo bu

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

w3 ok sorunsuz izleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AB76468 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben emuyu kapattım hatta açılan kanallar kırmızı renkte gösteriyor ancak kanallar bir türlü açılmıyor , açılan kanallada bir kere açılıyor kanal değişimi yaptıktan sonra bir daha açılmıyor, acaba data uydusunu w6 yapsak sorun çözülür mü onu da bilmiyorum yada yeni çip dedikleri şeyi alıp cihaza mı takmak gerekiyor
    çip filan hikaye arkadaşım.
    çanak ayarlarını kontrol et.

cihazı uydudan güncelle.

tekrar kontrol et.
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan için 39 derece hellasat sağlıklı çalışmakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

matrix loder üzerindeki entegre ile yükleme olur demişssin.yükleme programını siteye ekleyebilirmisin.denemek istiyorum.resimi biraz daha açıklayıcı yapabilirmisin ps nin com uçları nerelere denk gelicek.teşekkürler..
    Konu kirlangichyd tarafından (29-04-2011 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmkanları kısıtlı olanlar için, Twini sökmeden, kapı kapı dolaşıp BR serisi aramadan RS 232 kablo veya uygun bir kablo ile yazılım yüklemeyi anlatacak değerli bir kardeşimize şimdiden teşekkür ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı kirlangichyd Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    matrix loder üzerindeki entegre ile yükleme olur demişssin.yükleme programını siteye ekleyebilirmisin.denemek istiyorum.resimi biraz daha açıklayıcı yapabilirmisin ps nin com uçları nerelere denk gelicek.teşekkürler..
    size yardım etmek isterdim ama bilgisayarım antivirüs saldırılarına uğruyor
    kusura bakma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alsancakli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuan için 39 derece hellasat sağlıklı çalışmakta
    Merhaba alsancaklı,
    Cihazım CS-100X Twin.Dongle yazılımı yüklenerek bugün (bu arada chipi de değiştirildi) 85 Cm.lik ofset çanak Hellesat'a ayarlandı.11.512 H 30000 frekansında sinyal kaitesi %55_60 arasında.Ama paylaşım kanalları çok geç açılıyor ve çok sık donuyor.Kısacası hiç izlenmiyor.80 Tl para verdik sorunları daha da artırdık.Mart ayındaki kadar izleyebilsem yine de sevineceğim.Ama nerdee?Sizce sorun nedir?Teşekkürler!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emercan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İmkanları kısıtlı olanlar için, Twini sökmeden, kapı kapı dolaşıp BR serisi aramadan RS 232 kablo veya uygun bir kablo ile yazılım yüklemeyi anlatacak değerli bir kardeşimize şimdiden teşekkür ediyorum.
    Alıntı devriş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size yardım etmek isterdim ama bilgisayarım antivirüs saldırılarına uğruyor
    kusura bakma
    Devriş kardeş bu konuyla ilgili yardımcı olursan çok sevinirim. Özel mesaj atamıyorum, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresime mesaj gönderebilirsen memnun olurum. Sevgi ve Saygılarımla.

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri