benzeri bir konuda bende yardım istedim alpsat sitesinde bana gelen mail aşağıdaki gibi inşallah sanada yardımı dokunur
TURKSAT 4A UYDUSU YAYINDA
Turksat 3A ve 2A uydularında yayın yapan TV ve Radyo Kanalları 18 eylül 2014 itibarı ile TURKSAT 4A uydusun da yayın yapmaya başlamıştır.
Satfinder4 Slim , Satfinder5HD Slim modellerinde 11844 MHz frekansı, Di*** V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 üzerinden network açılarak yeniden kanal tarama yapabilirsiniz.
Satfinder2HD ,Satfinder3HD,Satfinder3HD Slim , Satfinder2 Exreme Satfinder3 Extreme modellerinde frekans üzerindeyken EDIT tuşuna 2-3sn basılı tuttuktan sonra değiştirmek istediğiniz yeni frekansları sağ sol ve yukarı aşağı tuşlarıyla değiştirebilirsiniz.
Satfinder 3 Ultra Usb modelinde frekans üzerindeyken left tuşuna basılı tutarak yeni frekansları sağ sol ve aşağı yukarı tuşlarıyla değiştirebilirsiniz
Satfinder2 ve Satfinder 2Plus modellerinde yine diğer tüm modellerimizde web sitemizde bulunan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden DOSYALAR bölümünden cihazınıza uygun yükleme programlarını indirip yeni frekans yüklemesi yapabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. web sitemizin DOSYALAR sayfasındaki tüm cihazlara göre frekans dosyaları güncellenmiştir. Değişen frekanslarla alakalı uydu yönü değişmemiştir sadece frekansları değiştirmeniz yeterli olacaktır
Yeni frekanslara Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinden ulaşabilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ALPSAT Elektronik San. ve Tic.Ltd.Şti.
Add : Perpa Tic Merkezi A Blok 8.Kat No:1092 Pc:34384 Okmeydanı / Şişli / İSTANBUL - TUR***
Tel: +90 212-222 85 50 Fax: +90 212-222 85 52 Gsm: +905553739091
Email: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Msn: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Website: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yer imleri