merhaba dostlar blankpanterin v.2.01 yazılımı çıkmış.cihaz indirebiliyor. güle güle kullanalım
merhaba dostlar blankpanterin v.2.01 yazılımı çıkmış.cihaz indirebiliyor. güle güle kullanalım
lakin ccam çok donuyor
bende mi böyle anlamadım...
düzelttim
çamur atmıyayım.net kaynaklı imiş sorun
hallettim
hocam yenili ne var peki.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ben hala usb dongle nasıl aktif ederiz anlamadım :S
Görüntü kalitesi 1.90 daki gibi canli ve keskin degil bilmiyorum bende bariz bi sekilde belli oldu..
ayni sorun atlantada var her cikan yazilimda görüntü kalitesinde bir düsüs oluyor.
üstelik cccam de stabil degil v2.01 yükledim sürekli baglanti kopuklugu yasadim tekrar v1.90 döndüm sorun yasamiyorum..
Konu mur4t tarafından (22-03-2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
işin hakikati bi yenilik de göremedim.sadece yazılım adınımı değiştirdiler bilmem...)
Biliyormusunuz ben hala 1.82 yazılımını kullanıyorum.
arada fazla bir fark yok. Bu cihazlardaki en büyük fark ne zaman IPTV özelliği gelir web browserdan yönetme gelirse yada emuda yapılacak iyi bir değişilik yada menu renkleri vs olursa yuklenmeye değer.
mesela atlanta 1.90 yazılımında sinyal barlarında değişiklik yaptı daha hoş oldu mesela bu büyük bir artıdır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ben yazılımı geçtim ilk çıktıgı gün yazdım menü rengihoş degil diye her neyse
benim cihazda büyük bir artı var üste yazdıgım gibi usb dongle ama hala nasıl çalışıyor tek bilgi bulamadım :Syokmu kullanan yada bilen yada giriş i süs olsun diyemi koymuşlar :S
ARKADASIM BEN Medialink Black Panther " CARD LESER ALDIM YALNIZ INTERNETET BAGLANIYORUM AMA CARD SCHERING YAPTIM ! DAKIKA ACIYOR KANALLARI ONDON SONRA NO COONRET YAZIYOR YANI INTERNET BAGLANTASI YOK DIYOR LUTFEN YARDIM TSK
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri