size çözümlerle yardımcı olacagım benim başım coookk ağrıdı sizin ağrımasın
modeme port açmak yönlendirmek sabitlemek gibi bu başlık altında devam sizlerinde varsa bilgisi paylasalımmm
size çözümlerle yardımcı olacagım benim başım coookk ağrıdı sizin ağrımasın
modeme port açmak yönlendirmek sabitlemek gibi bu başlık altında devam sizlerinde varsa bilgisi paylasalımmm
merhaba arkadaşım bendede superonlinenın tilgin modemi var dreambox 500s ethernet ile bağlantı yaptım kontrol ediyorum nameserver ve gatewayde yeşil ışık yanıyor IP ve Networkte kırmızı ışık yanıyor kabloyu netbook ile denedim internete bağlanıyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
bende süperonline kullanıyorum.1 hafta önceesine kadar bir sorun yoktu.iki kırmızı iki de yeşil oluyor.ustalar bu soruna bir çözüm getirirler umarım.
ip : 192.168.1.3
netmask : 255.255.255.0
name server : 192.168.1.1
gateway: 192.168.1.1
olarak dhcp yi kapatınız bu sekilde net alıcak ve servere baglanacaktır
port acma ise: tılgın için :
modem arayüzünden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
gelişmiş seceneklerinden
Bağlantı noktası iletme den ekle diyoruz daha sonra.tcp ve udp portlaından istenilen acılıyor
bir kaç seçenek var hangisi olduğu konusunda hiçbir fikrim yok securtyizmir kısaca bilgi veririsen sevinirim teşekkürler
oyun isimi falan secme kendin kafadan bir isim ver altta .. var çözemessen pm ile msn belirt yardımcı olayım arkadaş
şu an msn açık ustam
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri