Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Oğlum bu sabah Ameliyat oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle aslan parçasına acil şifalar diler geçmiş olsun dilekleirmi iletirim 45 dakika bize epey uzun gelmişti
    aynı ameliyetı benim oğlumda 2 haziran 2010 da oldu arkadaşım geniz eti ve bademcik alındı her iki kulağına da tüp takılmıştı ilk başlarda senin duyduğun tüm endişeleri ailecek bizde yaşamıştık sesi bile farklı idi o duymaya alıştığımız ses gitti yerine ince tiz bir ses vardı zamanla düzeliyor kulağa takılan tüp ( çok küçük birşey ) ise zamanla dışarı atacak atmazsa doktor çıkartıyor 3 gün önce sağ kulağımızdaki çıkartıldı kendisi yan dönmüş kulak içinde doktor 2 dakikada çıkarttı.

ameliyat sonrası ilerleyen günlerde düzenli olarak kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin arkadaşım

Önemli olan ameliyattan sonra boğazın iyi korunması usta kanama olmasın en önemlisi o soğuk gıdalarla idare edin aşıraya da kaçmayın tabi... dondurma yemek için birebir fırsat benim oğlan çok seviyordu zaten

şimdi geçmişe döndüm ve duygulandım
    ameliyata giderken ilaçlı meyve suyu içmişti kendinden geçmişti dün gibi aklımda ...

ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN ....
    peki usta senin oğlanta hırıltı kesildimi artı sesi düzeldimi incecik çıkıyor sesi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahtan acil şifalar diliyor geçmiş olsun dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki usta senin oğlanta hırıltı kesildimi artı sesi düzeldimi incecik çıkıyor sesi
    evet seninde dediğin gibi bu ameliyatı yaşayanlar bilir bizi anlar sana şimdi daha çok hak verdim oğlan yeni yeni konuşmaya başladığına göre çok yaşı yok 2- 3 yaş civarı sanırsam ( Allah uzun sağlıklı ömür verir inşallah )

Allah ın izniyle gün gün iyi ye giderek düzelir sesi merak etme bana da ne tuhaf gelmişti ilk başlarda yabancı gibi gelmişti oğlanın incecik cırtlak sesi kız çocuğu gibiydi şimdi ise delikanlı gür sese sahip

yukarıdaki mesajda demişşin ya resimdekinden dah büyük boyutta diye ileri derecede iltihaplanmıştır ozaman sırf o bademcikler yüzünden içmediği antibiyotik şurup kalmamıştı oğlumun şükür iyiyiz artık eskisi kadar sık sık üst solunum rahatsızlığı olmuyor..

tekrardan geçmiş olsun
    Konu yalcinticaret tarafından (26-03-2011 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecmis olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw aynen kız çocugu gibi çıkıyor sesi ama bişey yiyemiyor maalesef sanırsam agrı yapoyor sadece su içiyor dondurmayı bile yiyemiyor
    oğlan 3 yaşına daha yeni girecek
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw aynen kız çocugu gibi çıkıyor sesi ama bişey yiyemiyor maalesef sanırsam agrı yapoyor sadece su içiyor dondurmayı bile yiyemiyor
    oğlan 3 yaşına daha yeni girecek
    bir iki hafta zorluk olacak tabi doktorunuzun verdiği yeme içme listesine aynen uyulduğu takdirde Allah ın izniyle de bir şey olmadan atlacaksınızdır.
    benim 2. oğlanla yakın sayılır 2,5 yaşında abisi 6 canlarım benim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok gecmiş olsun.:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun usta.Allah acil şifalar versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad geçmiş olsun
    :stop:

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri