Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/23 İlkİlk ... 91011121314151617181920212223 SonSon
223 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: ciyobox dongle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar dun paylasım yoktu cıyoda su an durum nedır acaba bılgısı olan varmı????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son durum faveriler yok gerisi var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thaaaaaaaaaaaaaaaanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ama dataların gelip gittiğinden bahsedilmiş kararsız kaldım şimdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boşverin favorileri falan jsc sportları çözüyormu bu cihaz ? çözüyorsa onlar yeter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazı bir haftadır inpax-x 2007 small super cihazla kullanıyorum. Data uydusu W3 şu an itibariyle Hotbird uydusunda pek çok paketi açıyor. astra uydusunda açtığı yayın yok w3 üzerinde açtığı yayın yok. hotbird te şifreli kanallarda donmalar oluyor ancak bunun ciyobox la ilgili olmadığını düşünüyorum bazı kanallar bi kaç saniyede bir şifre değiştiriyor şifre değişimi esnasında inpax cihazım verileri alırken zayıf kalıyor zannedersem. Birde cihazla ilgili bilgilerin ve yazımların internet üzerinde pek paylaşılmadığını gördüm. Paylaşılan bilgiler de çok eski umut55 kardeşim cihazla ilgili bilgi sahibi gördüğüm kadarıyla.Bilgileri güncel tutarsanız yada cihazla ilgili güncel bilgileri bulabileceğim bir siteye yönlendirirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son yazılım zaten forumda mevcut 5 aydır yazılım cıkmadı .zaten çıktıgında buradan verilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar bu cıhazdan bende almayı dusunuyorum takıp edebıldıgım kadarıyla paylasım dvm ediyor ciyobox ta nerden alabilırim bu cihazı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ciyobox w3 yeni yazılım 19.11.2011

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umut kardeşim öncelikle yazılım için sonsuz teşekürler. Dosya içersinde yazılım haricinde bir de boot ve flash diye iki dosya var bunları da yüklememiz gerekiyor mu yoksa sadece yazılımı yüklememiz yeterli olurmu?

Sayfa 19/23 İlkİlk ... 91011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri