REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/23 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223 SonSon
223 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: ciyobox dongle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadec yazılım yuklemeniz yeterlidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadec yazılım yuklemeniz yeterlidir
    Teşekür ederim yazılımı yükledim.Gördüğüm kadarıyla kanallarda extra bi değişiklik yok ancak donma olayı azalmış gibi geldi bana. Birde yazılımı attıktan sonra tekrar eski yazılıma dönmek istedim ancak ne eski ne de yeni yazılımı yükleyemedim iki ayrı loader kullandım bağlantı ayarlarına baktım gene olmadı.Bi tanesinde connecting.............. şeklinde kalıyor. Bi tanesinde de aşağıdaki şekilde takılı kalıyor. Cihazı bozmuş olabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz calışıyorsa problem yoktur.yined sorun oldugunu dump dosyasını yukleyinizx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam tekrar denedim ilginç bir şekilde rs232 kablosunun uçlarını değiştirdiğim zaman yazılımı attı. Bu kablonun iki ucuda aynı ne fark eder bilmiyorum ama işe yaradı. Dün akşam ve bugün sabah yeni yazılımla sadece jscsport lar vardı diğer yayınların hiç biri yoktu.Sizlerde nasıldı bilmiyorum ama bugün akşam da aynı olursa eski yazılımı yükleyeceğim tekrar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonmohikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün akşam tekrar denedim ilginç bir şekilde rs232 kablosunun uçlarını değiştirdiğim zaman yazılımı attı. Bu kablonun iki ucuda aynı ne fark eder bilmiyorum ama işe yaradı. Dün akşam ve bugün sabah yeni yazılımla sadece jscsport lar vardı diğer yayınların hiç biri yoktu.Sizlerde nasıldı bilmiyorum ama bugün akşam da aynı olursa eski yazılımı yükleyeceğim tekrar.
    evet dostum dogru soyluyorsun bende de durum aynı sadece jsc sportlar var bırde nılesatta bırkac kanal.bugunde aynı olursa bende eskı yazılıma donucem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad ben bir türlü yeni yazılımım yükleyemedim bilgilendirirseniz sevinirim ve hangiler var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atacan ben hem eski hem yeni yazılımları denedim. Maalesef 4 gündür jsc ler hariç hiç bir kanalı açmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşların buradan yardımcı olacaklarını ümit ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonmohikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atacan ben hem eski hem yeni yazılımları denedim. Maalesef 4 gündür jsc ler hariç hiç bir kanalı açmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşların buradan yardımcı olacaklarını ümit ediyorum.
    Dün bu mesajı yazdıktan sonra eve gittiğimde bir baktım kanallar geri gelmiş son yazılım yüklüydü.Yazılımla alakası yok demişsiniz ben yazılımla birlikte server ayarları da değişiyor gibi algılıyordum sürekli. Eğer server sabitse yazılım değiştirip durmanın da bir anlamı yok tabi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum sana soyle yardımcı olayım.olayın yazılımla falan alakası yok.tamamen server ıle alakalı.bende de durum aynı.gerıye donuk 4 yazılım denedım.hepsı aynı.jsc ler dısında hıcbırsey yok.bende son yazılımı attım beklıyorum belkı acılır dıgerlerı dıye.acılırsa tabı.?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni bilgi sahibi yaptığınız için çok teşekür ederim sizlere.?

Sayfa 20/23 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri