Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 21/23 İlkİlk ... 11121314151617181920212223 SonSon
223 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: ciyobox dongle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım düzeltilmiş 19 tarihli editlenmiş yazılım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ukusat tarafından (15-01-2012 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ciyobox yeni yazılım w3 7e

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar bana da alman kanallarini izlemek icin bäyle birsey lazim,yardimci olursaniz sevinirim.19 derece astra.bu cihaz hala calisiyormu calisiyorsa hangi kanallari aciyor,yardimlar icin simdiden tessekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuteren Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar bana da alman kanallarini izlemek icin bäyle birsey lazim,yardimci olursaniz sevinirim.19 derece astra.bu cihaz hala calisiyormu calisiyorsa hangi kanallari aciyor,yardimlar icin simdiden tessekkurler.
    19 Astra yı izlemek için düşünüyorsan bu cihaz işini görmez kardeş. Hotbirt ve nilsat taki kanallar için problem yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart alaman kanallari

sonmohikan tesekerler kardes yardimici olmak istedigin alman kanallari hakkinda bir bilgin varmi kardes.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuteren Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonmohikan tesekerler kardes yardimici olmak istedigin alman kanallari hakkinda bir bilgin varmi kardes.
    dostum bahsettıgın kanallar henuz bu tur cıhazlarda paylasımda degıl.ıllada ızlemek ıstıyorum dıyorsan ınternet paylasımlı server lı cıhazlarla ızleyebılırsın.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar cıyoda paylasım varmı su an.bende kanallar acılmıyor malesef.sızlede de durum aynımı acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm iyi hacı data uydusu w3 dimi ciyaboxsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pcozer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm iyi hacı data uydusu w3 dimi ciyaboxsun
    evet data uydusu w3.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ciyobox w3 data yazılımı lazım 2012 yeni yazılım varmı arkadaşlar

Sayfa 21/23 İlkİlk ... 11121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri