REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/22 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
218 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: ciyobox dongle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ve ben bir kural koydum kendime alacağım yer güvence almışsa karşı taraftan o şekilde alırım neyse parası veririm ama babalar gibi kullanırım saygılar ....?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o dediğiniz biraz zor hiç guvence ile uydudan paylaşımlı cihazlar ve dongler satılmaz..ne kadar gideceği belli olmaz su an için data w3 te problem yok....ama devamlılık isterseniz datayı 57 e yapınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hacı kardeşim bu cihazın fiatı nedir bilgilendire bilirsen memnun olurum selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yokmu bir gelişme ciyobox ta birde 57 ile w3 arasında açılan kanal bakımından farklılık varmı? Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

var var.dun aksam paylasım yoktu mesela.valla bu cıhazıda aldık ama.bu y6 yı aratacak gıbı gelıyor bana.57 dereceden acılan yabancı kanallar bıraz daha fazla.baska bır fark yok gözlemledıgım kadarı ıle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    var var.dun aksam paylasım yoktu mesela.valla bu cıhazıda aldık ama.bu y6 yı aratacak gıbı gelıyor bana.57 dereceden acılan yabancı kanallar bıraz daha fazla.baska bır fark yok gözlemledıgım kadarı ıle.
    11729 11732 yap.

farkı görürsün data 57

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unlu51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yokmu bir gelişme ciyobox ta birde 57 ile w3 arasında açılan kanal bakımından farklılık varmı? Saygılar
    57 den data ile kopma takılma git gel yok. 11062 v 2500 üzeri ayarlayın.
    sabit TRT gibi çalışıyor tüm kanllar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alsancakli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11729 11732 yap.

farkı görürsün data 57
    aynı olay data w3 te de var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı olay data w3 te de var
    w3 git gel yapıyor data akışı umut usta.

57 saat gibi o bakımdan dedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama 57 e datadan da hd ler az

Sayfa 8/22 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri