REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/22 İlkİlk ... 910111213141516171819202122 SonSon
218 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: ciyobox dongle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazı bir haftadır inpax-x 2007 small super cihazla kullanıyorum. Data uydusu W3 şu an itibariyle Hotbird uydusunda pek çok paketi açıyor. astra uydusunda açtığı yayın yok w3 üzerinde açtığı yayın yok. hotbird te şifreli kanallarda donmalar oluyor ancak bunun ciyobox la ilgili olmadığını düşünüyorum bazı kanallar bi kaç saniyede bir şifre değiştiriyor şifre değişimi esnasında inpax cihazım verileri alırken zayıf kalıyor zannedersem. Birde cihazla ilgili bilgilerin ve yazımların internet üzerinde pek paylaşılmadığını gördüm. Paylaşılan bilgiler de çok eski umut55 kardeşim cihazla ilgili bilgi sahibi gördüğüm kadarıyla.Bilgileri güncel tutarsanız yada cihazla ilgili güncel bilgileri bulabileceğim bir siteye yönlendirirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son yazılım zaten forumda mevcut 5 aydır yazılım cıkmadı .zaten çıktıgında buradan verilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar bu cıhazdan bende almayı dusunuyorum takıp edebıldıgım kadarıyla paylasım dvm ediyor ciyobox ta nerden alabilırim bu cihazı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ciyobox w3 yeni yazılım 19.11.2011

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umut kardeşim öncelikle yazılım için sonsuz teşekürler. Dosya içersinde yazılım haricinde bir de boot ve flash diye iki dosya var bunları da yüklememiz gerekiyor mu yoksa sadece yazılımı yüklememiz yeterli olurmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadec yazılım yuklemeniz yeterlidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadec yazılım yuklemeniz yeterlidir
    Teşekür ederim yazılımı yükledim.Gördüğüm kadarıyla kanallarda extra bi değişiklik yok ancak donma olayı azalmış gibi geldi bana. Birde yazılımı attıktan sonra tekrar eski yazılıma dönmek istedim ancak ne eski ne de yeni yazılımı yükleyemedim iki ayrı loader kullandım bağlantı ayarlarına baktım gene olmadı.Bi tanesinde connecting.............. şeklinde kalıyor. Bi tanesinde de aşağıdaki şekilde takılı kalıyor. Cihazı bozmuş olabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz calışıyorsa problem yoktur.yined sorun oldugunu dump dosyasını yukleyinizx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam tekrar denedim ilginç bir şekilde rs232 kablosunun uçlarını değiştirdiğim zaman yazılımı attı. Bu kablonun iki ucuda aynı ne fark eder bilmiyorum ama işe yaradı. Dün akşam ve bugün sabah yeni yazılımla sadece jscsport lar vardı diğer yayınların hiç biri yoktu.Sizlerde nasıldı bilmiyorum ama bugün akşam da aynı olursa eski yazılımı yükleyeceğim tekrar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonmohikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün akşam tekrar denedim ilginç bir şekilde rs232 kablosunun uçlarını değiştirdiğim zaman yazılımı attı. Bu kablonun iki ucuda aynı ne fark eder bilmiyorum ama işe yaradı. Dün akşam ve bugün sabah yeni yazılımla sadece jscsport lar vardı diğer yayınların hiç biri yoktu.Sizlerde nasıldı bilmiyorum ama bugün akşam da aynı olursa eski yazılımı yükleyeceğim tekrar.
    evet dostum dogru soyluyorsun bende de durum aynı sadece jsc sportlar var bırde nılesatta bırkac kanal.bugunde aynı olursa bende eskı yazılıma donucem.

Sayfa 19/22 İlkİlk ... 910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri