REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İdam cezası geri gelsin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İdam cezası geri gelsin!

28 Mart 2011
    Güneş Gazetesi 1.sayfası.

Habertürk 1.sayfa.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence gelmesi gerek.... ayrıca habertürk bu konuda anket yapıyor isteyen ankete katılabilirler şuan %97.7 evet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

%97 ise ayıp oy vermeyenler neden oy vermedi acaba % 100 olması gerekirken!!!
    ab uyum yasası diyorlar sırf apo için idamı kaldırdılar nasıl olsa ab ye giremeyecegiz belli oldu gelsin idam ilkte bu köpeği asın sonrada sırasıyla apo ve diğerleri
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    %97 ise ayıp oy vermeyenler neden oy vermedi acaba % 100 olması gerekirken!!!
    ab uyum yasası diyorlar sırf apo için idamı kaldırdılar nasıl olsa ab ye giremeyecegiz belli oldu gelsin idam ilkte bu köpeği asın sonrada sırasıyla apo ve diğerleri
    katılıyorum nasıl olsa bizi avrupa istemiyor idam çezası geri gelsin !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam cezası geri gelsin ve sultanahmet meydanında bu tür sapıklardan 10-15 tanesini, bütün medya önünde sallandıracaksın. bak bakalım tv de haberlerde 2-3 gün yayınlandıktan sonra, bunu gören sapıklar benim kellemde orada birgün sallanır diyecek korkudan bu tip olaylar kendiliğinden bitecek. aynı şekilde türkiyedeki şiddet ve buna benzer olaylarda kendiliğinden % 50 ila % 70 arasında 1 ay içinde düşecek.
    sözün kısası dinsizin hakkından imansız gelir. arada bir böyle radikal kararlar almak gerek. halkın refahı ve huzuru için. selametle. iyi çalışmalar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle geri gelmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence idam cezası geri gelmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslınca önce hadım edeceksin kökünden keseceksin bir kaçgün sonrada idam edeceksin bu ülkede suçu olmayan masum başbakanı asmışsınız bu köpeklerimi asamayacaksınız
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empu_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    idam cezası geri gelsin ve sultanahmet meydanında bu tür sapıklardan 10-15 tanesini, bütün medya önünde sallandıracaksın. bak bakalım tv de haberlerde 2-3 gün yayınlandıktan sonra, bunu gören sapıklar benim kellemde orada birgün sallanır diyecek korkudan bu tip olaylar kendiliğinden bitecek. aynı şekilde türkiyedeki şiddet ve buna benzer olaylarda kendiliğinden % 50 ila % 70 arasında 1 ay içinde düşecek.
    sözün kısası dinsizin hakkından imansız gelir. arada bir böyle radikal kararlar almak gerek. halkın refahı ve huzuru için. selametle. iyi çalışmalar.
    Bunu demek için girmiştim.Avrupa standartlarına uygun değil.Ülkenin gelişmesi için kaldırıldı bu.Gelin bunun ortasını bulalım törör ve cinayet işleyenler idam cezası uygulansın.Hatta uygunlamasın önce işkence sonra idam.Bence aç kaplanların yanına koymalı.Bir taşla iki kuş hem ibretlik sahne hemde hayvanı beslemiş oluruz.Doğanın dengesi bozulmasın diye hayvanat bahçelerinde uygulanmalı bu.

Ciddi bir konuyu buraya kadar getirdim.Saçma gelmiş olabilir ama idamdan daha iyi bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bu gibi durumlarda ve çocuk kaçırma tecavüz gibi durumlar için kesinlikle idam cezası geri gelsin istiyorum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri