REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İdam cezası geri gelsin!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cabbari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslınca önce hadım edeceksin kökünden keseceksin bir kaçgün sonrada idam edeceksin bu ülkede suçu olmayan masum başbakanı asmışsınız bu köpeklerimi asamayacaksınız
    sonuna kadar katiliyorum ustat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslınca önce hadım edeceksin kökünden keseceksin bir kaçgün sonrada idam edeceksin bu ülkede suçu olmayan masum başbakanı asmışsınız bu köpeklerimi asamayacaksınız
    Bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum, idam etmeden önce kökünden keseceksin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bu gibi durumlarda ve çocuk kaçırma tecavüz gibi durumlar için kesinlikle idam cezası geri gelsin istiyorum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupa birliği hikaye arkadaşlar sırf apoyu asmamak için hem ab diye hemde üyelik diye bastırıyorlar buda ülkenin üzerinde oynanan oyun şeriat kanunlarını uygulayacaksın
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle geri gelmeli tecavüz edenlerinde ............ kesmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence türk halkına bunu sunsalar ve türkiye genelinde oylama yapsalar, halkın % 90 idama ewet demesse. bu tip adi suç işleyenleri idam edilsin şeklinde türk haldkı oy kullanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu her ortamda gündeme getirmek lazım.ben de katılıyorum. İDAM CEZASI UYGULANMAYA BAŞLASIN.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iran gibi kepcelere direklere dışar halka açık şekilde ibreti alem diye asıvercek ki o zaman şeriatın kestiği parmak acımasın idamı istiyorum gelsin geri sayın başbakan kendin için yasa çıkardın şimdi ise suçlular için yasa çıkar duyrulur ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar Bencede geri gelmeli !!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idamcezasıgerigelsinöncelikleapo asılsın
    Konu CABBARİ tarafından (29-03-2011 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: usluba dikkat edelim

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri