bence gelmesi gerek.... ayrıca habertürk bu konuda anket yapıyor isteyen ankete katılabilirler şuan %97.7 evet...
%97 ise ayıp oy vermeyenler neden oy vermedi acaba % 100 olması gerekirken!!!
ab uyum yasası diyorlar sırf apo için idamı kaldırdılar nasıl olsa ab ye giremeyecegiz belli oldu gelsin idam ilkte bu köpeği asın sonrada sırasıyla apo ve diğerleri
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
idam cezası geri gelsin ve sultanahmet meydanında bu tür sapıklardan 10-15 tanesini, bütün medya önünde sallandıracaksın. bak bakalım tv de haberlerde 2-3 gün yayınlandıktan sonra, bunu gören sapıklar benim kellemde orada birgün sallanır diyecek korkudan bu tip olaylar kendiliğinden bitecek. aynı şekilde türkiyedeki şiddet ve buna benzer olaylarda kendiliğinden % 50 ila % 70 arasında 1 ay içinde düşecek.
sözün kısası dinsizin hakkından imansız gelir. arada bir böyle radikal kararlar almak gerek. halkın refahı ve huzuru için. selametle. iyi çalışmalar.
Bunu demek için girmiştim.Avrupa standartlarına uygun değil.Ülkenin gelişmesi için kaldırıldı bu.Gelin bunun ortasını bulalım törör ve cinayet işleyenler idam cezası uygulansın.Hatta uygunlamasın önce işkence sonra idam.Bence aç kaplanların yanına koymalı.Bir taşla iki kuş hem ibretlik sahne hemde hayvanı beslemiş oluruz.Doğanın dengesi bozulmasın diye hayvanat bahçelerinde uygulanmalı bu.
Ciddi bir konuyu buraya kadar getirdim.Saçma gelmiş olabilir ama idamdan daha iyi bence.
kesinlikle geri gelmeli
bence idam cezası geri gelmeli
hocam bizcede gelmeli ama niye kaldırıldı kaldırılmasını kim istedi düşünürsek idam cezasının geri gelmesi pek mümkün değil gibi ama buca ceza evinde tecavüzde hele hele çocuk tecavüzünden yargılananların ve ceza evine düşenlerin seslerinin nekadar yüksek çıktığını duyan insan olarak daha sonrada utançdan yaşayamayan mahkumların kendini öldürdüklerini hatırlıyorum artık bu p.......r nerede yatacak belli değil ama bence iş orada yatan mahkumlara düşer diyorum çünkü bu memlekete birdaha idam GELMEZ!!!!
aslınca önce hadım edeceksin kökünden keseceksin bir kaçgün sonrada idam edeceksin bu ülkede suçu olmayan masum başbakanı asmışsınız bu köpeklerimi asamayacaksınız
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri