Bencede gelmeli, başka türlü bu pislikler temizlenmez, içeri girip çıkıp yine yapıyorlar.
Bencede gelmeli, başka türlü bu pislikler temizlenmez, içeri girip çıkıp yine yapıyorlar.
dün haberlerde chp li bir vekile (sürekli kılıçdaroğlunun yanında duran vekil.) spiker sordu, "belli durumlarda idam cezası geri gelsinmi" diye. vekil "hayır karşıyız idama, çünkü idam çözüm olmuyor. aynı suç tekrar başkası tarafından işleniyor.idam çözüm olsa idi o suç işlenmezdi. iranda idam var ama hala o suçlar engellenemiyor, işleniyor.çözüm değil." diye açıklama yaptı.
hasbünallah dedim içimden..bu nasıl açıklama. caydırıcı olmuyor diye ceza vermemekmi gerek?
iyi ozaman hapis cezası olsa dahi aynı suç hep işleniyor. hapis cezasıda verme öyleyse...
ne düşünce yahuu.
ben idam cezasının tekrar gelmesini isteyenlerdenim. hemde genişletilmiş halde. fakat idam edilecek kişinin muhakemesi öyle itinalı yapılmalıki sapla samanı birbirine karıştırmadan kimsenin kanına girmeden, kesin o suçu işleyenlere uygulanmalı. öyle astıktan sonra pardon dememeli.
selametle...
ben idam cezasının tekrar gelmesini isteyenlerdenim. hemde genişletilmiş halde. fakat idam edilecek kişinin muhakemesi öyle itinalı yapılmalıki sapla samanı birbirine karıştırmadan kimsenin kanına girmeden, kesin o suçu işleyenlere uygulanmalı. öyle astıktan sonra pardon dememeli.
selametle...
bunlara idam dahi azda ama bizimkiler abilerinden izin alamazlar çünkü mecliste dag da ve ceza evlerinde adamları var millet vekillerinin bu konuyu düşünmesini seçimler öncesi bu kanunu çıkarmasını bekliyoruz böyle bir kanunun çıkması için de böyle birşeyin kendilerinin başına gelmesinimi bekleyecekler
Evet binlerce evet,şu memleketin haline bakın adam kafasına göre cinayet,tecavüz, sonrası paşapaşa yat birde arada af çıkar , oh ne ala,bu arada zinada tekrar suç sayılmalı, cinayetlerin ekserisi bu yüzden işleniyor...
yüzde yüz gelmesi lazım. bu köpekleri ki köpekler yapmaz bunun yaptığını. önce işkence sonra acılı ölüm allah belalarını versin admin arkadaşlar siz niye yapmıyorsunuz böyle anket gerçi sonuç belli ama yinede,,,,,,
Konu kirmastılı tarafından (30-03-2011 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri