REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yükleme

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık bununlada yükleyemezse kimse ben bişi demiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler güzel çalışma olmuş

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ilk yazılım attığımda tırım tırım tırmalamıştım nerede o eski günler
    şimdi fen ilerledi dostum baksana şu gösteriye bi yazılım atamayana yazıklar olsun demediği kalmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam verdiginiz güzel bilgiler ışıgında yazılım atıyordum bu gün yazılımı degiştireyim dedim ama olmuyor hyundaı hyd.dc 300 stblink 4.0,5.20,7 hepsi nafile erişim engelleniyor yazısı çıkıyor ne yapayım selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antep35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam verdiginiz güzel bilgiler ışıgında yazılım atıyordum bu gün yazılımı degiştireyim dedim ama olmuyor hyundaı hyd.dc 300 stblink 4.0,5.20,7 hepsi nafile erişim engelleniyor yazısı çıkıyor ne yapayım selamlar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Orjinal yazılımı yükle

ondan sonra güncel yazılımı yükle
    Yazılımları Stblink4 ile yükle sorun yaşamazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustam hayret ne yapsam olmuyor stblink erişim engellendi ve open error veriyor daha önce böyle birşey görmemiştim sanki birşey mani oluyor yazılım atmaya saygılar 30 agustos zafer bayramı herkeze kutlu olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antep35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın ustam hayret ne yapsam olmuyor stblink erişim engellendi ve open error veriyor daha önce böyle birşey görmemiştim sanki birşey mani oluyor yazılım atmaya saygılar 30 agustos zafer bayramı herkeze kutlu olsun
    verdiğim Orjinal yazılımı kur cihazını saat konumundayken arkadaki anahtardan kapat aç yazılımı alacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarım stbinki tanımıyor elimde 3 adet loader var üçünüde açmıyor nedenini bilemiyorum 4.0,5.20,ve 7 stblinkler üçüde olmuyor 4.0 ı açtıgımda baglanmıyor yazısı çıkıyor ondan sonrada erişim engellendi open error diyor saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri