neden anlamadım ama benim yazdıgım yazı yayınlanmadı banada açıklama yapılmadı bakıyorumda benim yazdıgım yazıdan daha agır yazanlarki yayınlanıyor
Evet
Hayır
neden anlamadım ama benim yazdıgım yazı yayınlanmadı banada açıklama yapılmadı bakıyorumda benim yazdıgım yazıdan daha agır yazanlarki yayınlanıyor
ufacık cocuk lara tecafiz edenler idam olsun
s.a dostlar bence kesinlikle olmalı.yok hadım edilcekmiş falan gerek yok.hayvanlar aleminde bile hastalıklı olan sürüden ayrılır
Taş atan çocuklara kurabiyeler,içecekler dağıtacaklarına idam etsinler.İdamıda yerel kanallarında yayınlasınlar.Korkudan katılan olmaz.Geleceğin PKKlılarını ülkede barındırdığımız yetmiyormuş gibi yiyecek,içecek veriyoruz.İster 6 yaşında olsun ister 20 yaşında acınmayacak.Böyle sevgiyle,şeffatle belli.Artıyor mu azalıyor mu.İdam etsinler ne yeni nesilden gelir zaten zamanlada PKKlılar geberirler zaten.Haberlerde gördükçe sinir oluyorum.Çocuğun teki şeytan taşlar gibi asker,polis taşlıyorlar ceza olarak çikolatalar,oyuncaklar,yiyecekler,içecekler.Eee o zaman herkes taş atsın,kimse aç kalmaz.Bu nasıl bir mantıktır.Kaldırılıyorlarsa napayım iyi birşey yapmışlar gibi ödül veriyorlar.Hergün taşlarlar hergün ekmek elden,su gölden...
bu düşünce tamamen cahilce bir düşünce. Sen küçücük bir cocuğun aklı ile başedemeyip onu idam etmeyi düşünürsen yok olup gidersın zaten.
O cocuklara şimdiye kadar kimse el uzatmadı.. Biliyormusun şu an illerde ulaşılmayan yerleşkelerde muftülükler hem okuma yazma hem dın dersı hem kuran öğretiyor ve bu yerleşklerde hırsızlık darb yarı yarıya azaldı. Herşey bir anda çözülmez ama bölede çözülmez.
Bizim kitabımızda yazmaz öle cocuk canı almak hatta ne kadar büyükte olsa allahın verdiği canı ne olursa olsun allah alır.
İdam gelecekse belli suçlar için gelsın. Tecevüzcü ve örgut liderlerine.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
İyi güzelde arkamızı çekirsek yine aynını yaparlar.Cevabını alanda var ödül sanıp yapanda var.Hadi çocuktur diyip geçiştirelim.Eee gelmiş 15-16-18 yaşlarına.Onlara ne demeli.İyiyi-kötüyü ayıramayacaklarsa bir odaya kitlesinler kendilerini.Kafa denen birşey var kullanmayacaklarsa başka çaresi yok.İdam dinimize ters tamam,bir odaya kilitlesinler.Kollarını,ayaklarını bağlasınlar daha ne yapalım.Hapse girseler ne olacak tatile gidermiş gibi mekan var,yiyecek/içecek var.
Birde örgüt liderleri.Eee çocukları geçiştirtik.20-30-40 yaşlarında adamın haklı ermiyor mu.Adam seçmek yerine tamamen idam daha yararlı olur.Köyleri sahiplenip asker öldürmek ha.Destekleyen ülkelere niye sormuyorlar bize toprak vermiyorlar,oraya taşınalım.O devletler desteklediklerine göre çok seviyorlar.Seve seve verirler.
Cinayet,tecavüz ve zararlı işlerle uğraşan(PKK,İslamiyeti yok etmeye çalışma vs gibi) idamdan önce sıkı bir işkence yapılmalı.
Tamam PKK heryerde var.Durup dururken şehrin ortasında taş atan gençlere ne demeli.Onlar idamı değil kollarının kesilmesinin yanındayım.He birde yumurtacılar.Onlarıda unutmamalı.Sevgiyle,şefkatle yönetilmez kimse...
Konu NeRoMaN tarafından (11-04-2011 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.
genç arkadaşım sana kalırsa inan memlekette insan bırakmayacaksın
elinde pankartla apo apo diye bağıran pkk lıların önünde polise taş atan çocukların bak yanlız çocuk diyorum yaşı 12 15 i bulan topluluğun bir tanesine sorsan neden polise taş attığının yada neden orada bulunduğunun cevabını veremez!! teyze elinde pkk pankartı gurubun en önünde gidiyor yaşı belki 70 yada 75 durdur o kadını ve sor neden buradasın diye sadece yüzüne bakar durur başlangıçtan beri bu böyle pkk oradaki cahil halkı ve çocukları kandırarak galyana getiriyor bunu üzülerek söylüyorum ama maalesef durum bundan ibaret o çocuklar sana taş atıyorsa sen onlara gül atacaksın ama yanlızca çocuklara diğerlerine değil devlet oralara sıcak elini uzatacak öncelikle bir sınıfta 70 tane öğrenci okuyacak şekilde barakalar değil kaliteli eğitim verilecek güzel derslikler yaptıracak bunun yanında iş sahaları açıp insanların evine ekmek götürmesi için öncülük yapacak pkk nın en büyük adiliklerinden biride gariban insanı cahil insanı kandırıp para ile ailesine bakma vadi ile oradaki gençleri dağa çıkarmak işte ne oldu bu yolu bu söylediklerimle kestik açlık ve cehalet herşeyi yaptırır arkadaşım devlet olarak oradan şevkatini çekmeyeceksin idam kararını çıkaracaksin önce imralıdaki köpeği asacak sonra mecliste pkk yı temsil eden tüm bdp li pkk lılarıda ibreti alem için meydanlarda asacaksın oranın halkı bu adileri değil dwevletini muhattap alacak bunu sağlayacaksın benim fikrim bu!
Şevkatlada nereye kadar.Kananlar cahilllikten deriz.İstanbul gibi sorunu çok olan bölgeleri okulla,ticaret meydanı vs olur.Cahilliklik,odunluk yarı yarıya iner.İşte devlette bu konuda yatırımları kesmiyor.Değil oralar Endonezya'ya bile okul yaptırıyoruz.İyi hoş bişeyde.Ne demişler bilmemek suç değil öğrenmemek suç.70 yaşında niye burdayım sorusuna cevap veremiyorsa o insanın o kafayı taşısa ne olur taşımasa ne olur.Dediğiniz 12-15 yaş içinde geçerli.7-8 yaşında kaldırıldı hadi neyse.Yetiştiren yok birşey yok doğruğu gibi gider.Ya 12-15 yaş.15 yaşta diyemeceğim İstanbul'dada hayvan gibi yaşayanlar var.''Ya bir çağdaşık,biz bilerik,yapahrık''.Yok değil ya.Avrupa'ya girmek konusunda her türlü şeye sahip olsak fındık beğinleriyle laf edenlere geçiştirirsek böyle ooo.Okulda,çevrede çok görüyorum.Elimde olsa ben idam eder,cenazesinde horon teperdim.Aynı zeka o taş atanlardada var işte.Ya kandırılma,zorlanma.Tamam bunu anlayabilirim,gerçeği bazem düşünmeden konuşuyorum aynı şey çoğu kişiye yapılsa da herkes yapar.Tehdit vs gibi.Ya şu milletimizin taş devrinden bile kalma adetleri.Paşalık,üstünlük kurma istediği.Cümlenin başı ve sonunda küfür.Selam **,Naber **,böyle işte **,Bismillah ** anlayan anlamıştır.En geri toplumlarda bile böyle birşey yok.Müslüman mısın desem kendilerini Peygamber'den farksız görmezler.Eee bakış acısı böyle olan biri hayatta değişmez.Kolay yolu o boş kafayı uçurmak.Yoksa ooo çağ öncesine geri gideriz.İşte bu zihniyet PKKının taş atan çocukları,kandıranları,köpekleridir.Bu zihniyeti İstanbul'da çok iyi şartlarda yetişmiş insanlardada görürsün.Okulla,eğitimle alakası yok bence.İnsanın içinde hayvanlık varsa 100 yaşında olsun yine hayvani duygularını gösterir.Eee okulun yararı olmuyor mu oluyor.Büyük oranla oluyor,ama dediğim gibi o tarz insanları değişmez.Çevremde çok görüyorum şahsen.İyi bir gelecek görmüyorum.Benim yaşımda olsaydınız,benim olduğum çevredede olsaydınız dediklerimi normal karşılardınız.Şimdi ve geleceğin pkklılarını yetiştiriyoruz.
Konu NeRoMaN tarafından (11-04-2011 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.
Bir de hadım tartışması var. Ben konuyu genişleteyim. Tecavüzcü ve sıbyancıyı da ilk önce keseceksin (hadım) sonra ağzına verip cümle alem içinde idam edeceksin...
idam cezası gelmeli ... özellikle bebek ve çocuk tecavüzcülerine, katillerine. masum insanları yok yere öldürenlere
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri