REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: idam Cezası Geri Getirilsin mi ?

Katılımcı sayısı
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

357 84.20%
  • Hayır

67 15.80%
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
67 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: idam Cezası Gelmeli Mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart idam Cezası Gelmeli Mi?

Malum biliyorsunuz bu haftanın gundem konusu idam cezasının geri gelip gelmeyecegi ile ilgiliydi Sizlerinde fikirlerinizi almak istedik yorumlarınızı bekliyoruz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Allah kimsenin başina vermesin.

S.A.Hele hele bebek ve çocuk katilleri ile tecavüzcüleri o yörenin en iyi görünen mahalinde sallandıracaksın ki ibret alınsın.Tabii öncelikle böyle düşüncede olanları ALLAH ıslah etsin.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Hele hele bebek ve çocuk katilleri ile tecavüzcüleri o yörenin en iyi görünen mahalinde sallandıracaksın ki ibret alınsın.Tabii öncelikle böyle düşüncede olanları ALLAH ıslah etsin.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılması zaten bir hataydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence idam cezası geri gelmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aa olurr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam kurtuluştur işKençeyle ölmesi daha iyidir hergün işkençe yapaçaksınki artık beni öldürun demesi lazım !....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:
    Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    idam kurtuluştur işKençeyle ölmesi daha iyidir hergün işkençe yapaçaksınki artık beni öldürun demesi lazım !....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence idam cezası geri gelmeli , kaldırılması zaten bir hataydı. türkiyede insanlar kudurmuş. saldıracak yer arıyolar. sadece idam cezası firenler. türkiyenin refahı ve huzuru için radikal kararlar almak gerek. yoksa arap ülkelerinide geçeriz. gerisini düşünmek ve söylemek bile istemiyorum.

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri