REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: idam Cezası Geri Getirilsin mi ?

Katılımcı sayısı
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

357 84.20%
  • Hayır

67 15.80%
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
67 sonuçtan 61 ile 67 arası

Konu: idam Cezası Gelmeli Mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

66 kişi hayır demiş. yahu içlerinden biride sebebini yazsaydı...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    66 kişi hayır demiş. yahu içlerinden biride sebebini yazsaydı...
    selametle...
    Sevgili kardeşim osmann gelde burda ard niyet arama, işte ben burda ard niyet ararım 66 kişi hayır demiş ve eminimki hiçbiri 1 mesaj yazma lütfunda bile bulunmamıştır,Neden çünkü köyde sağırlar birbirlerini ağırlar, düşünüyorumda acaba hayır diyen bu 66 kişinin ruhlarında birşeyler olduğu düşünülebilir, yada bir bildilkeri vardır diye düşünüyorum kimbilir? her insanın ruh hali farklıdır mesela ben fasülyeyi çok severim ama fasülye beni sevmeyebilir. öğle değilmi sevgili dostum saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet getirilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili kardeşim osmann gelde burda ard niyet arama, işte ben burda ard niyet ararım 66 kişi hayır demiş ve eminimki hiçbiri 1 mesaj yazma lütfunda bile bulunmamıştır,Neden çünkü köyde sağırlar birbirlerini ağırlar, düşünüyorumda acaba hayır diyen bu 66 kişinin ruhlarında birşeyler olduğu düşünülebilir, yada bir bildilkeri vardır diye düşünüyorum kimbilir? her insanın ruh hali farklıdır mesela ben fasülyeyi çok severim ama fasülye beni sevmeyebilir. öğle değilmi sevgili dostum saygılarımla aliharbiye.
    fasulye seni sever gibime geliyor ali abi.

açıkçası merak ediyorum hayır diyenlerin nedenlerini...:49:

saygı bizden...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canım kardeşim osmann mesajını beyendim çok saol,fasülye beni seve dursunda, aynen bende en az senin kadar merak içindeğim zira işin kötü tarafı hayır diyenlerin hiç bir açıklama yapmaması zaten. birde fikirleri ve düşünceleri iii olduğuna inanıyorlarsa, fikirlerinide bizimle paylaşsınlar bizde onların en azından ne düşündüklerini öyrenip düşüncelerimizi beyan etme şanşımız olur. her kim yanlış yoldaysa. yanlış yoldan dönmek kadar güzel hiçbir şey olamaz sevgi saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkede idam şart ..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle evet****

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri