REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: idam Cezası Geri Getirilsin mi ?

Katılımcı sayısı
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

357 84.20%
  • Hayır

67 15.80%
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: idam Cezası Gelmeli Mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabii ki evet.Ama idam yerine işkence daha iyi nolur.Bir de abilerim şu mantığı bana açıklasalar ''çağdaş ülkede idam olmaz''.Eee peki suçluların yaptığı çok çağdaş bişey sanki.Tecavüz et,öldür,göm üstünde piknik yap.Bu çağdaş oluyor idam edilmesi çağ dışı?Hapishanede şişlenmeleri daha mi iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam cezası kesinlikle geri gelsin özellikle çocuklara sarkıntılık yapanlara çocuklara tecavüz edenlere öğle idamla hemen öldürülmesin acı çektire çektire yavaş yavaş gerbertsinler şerefsiz tecavüzcüleri bunlara yemek bile haram hayvanlar bile bu tiplerden daha saygın daha sosyal....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle idam cezası geri gelmeli,ama önce işkence yapılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle gelsin ufacık çocuğa tecevüz ederek katleden şerefsiz hapishanede benim ödediğim vergi ile karnını doyurup yan gelip yatmasın bu ona ceza değil mükafat olur hatta ibreti alem için idamlar insanlarada seyrettirilsin ki bunu görenlere ibret olsun!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizlere yok ab ye giricez yok bilmemne diye idam cezasını kaldırmamızı önerenlerde idam cezası var ne olacak diye denemesini bizde yapıyorlar namussuzluk aldı başını yürüdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adalet mülkün temeli. adalet olmayınca mülk sallanmaya başlıyor.
    adalet olması içinde yeri geldiğinde başının üzerinde işlediğin suça göre ya bir sopa sallanacak yada ip. (hapis te dahil)
    ne kadar çağdaş olursan ol. suç çağdaşlık dinlemiyor. cezasıda ona göre olmalı...
    ayrıca neden tektaraflı düşünülüyor? ölenlerin kanı ne olacak? kalanların acıları? nasıl teskin olacaklar? nasıl onlara "ben senin devletinim, sana kalkan eli kırdım, kendime yapılmış gibi hissettim.içini rahat tut" diyeceksin. (adamın acısı yinede dinmez ama devletin bunu söylemesi mağdurada hissettirmesi gerek.) bu şekilde insanların vatanına milletine güveni artar. soğumaz, küsmez, hainlik yapmaz. hazmedemeyip cezasını kendisi vermeye kalkmaz.
    devlet ali osmaniye gibi olur. edirneden ziynetli bir hanım yaya olarak istanbula sağ ve selametle gidebilir. şimdi elindeki bozuk para ile karşındaki bakkala bile gidemeyebiliyorsun...

devlet vereceği cezayı mağdurun acısını düşünerek vermeli. idam olacaksada itinalı bir muhakeme ile yapmalı. kesin suçu ispatlanmışsa infaz etmeli. sonradan pardon demek işe yaramaz. daha beter olur.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adalet mülkün temelidir. Dünyanın huzurlu olması adaletin vaktinde yerine getirilmesine bağlıdır. Şayet suç-ceza dengeli olmazsa insanlar kendi haklarını başka yollarla ararlar. Bu ise kandavalarını hortlatır. Mafyanın güçlenmesine sebep olur. Mahalle kültürünün yeşermesi güçlenmesi iyi olacaktır. Yurdumuzda ilk özelleşen sektör adalet sektörü olmuştur. Neden Geciken adalet mekanizması sebebiyle. Devlet kendisine karşı işlenen suçları en ağır cezalarla karşılamakta, ancak fertlere karşı suçlarda ağalık yapmaktadır. Bilhassa tecavüzcülerin ibreti alem için aleni olarak infazı gerekir.
    Toplumdaki adalet duygusu sebebiyle cezaevinde bu gibi hayvanlar şişlenmektedir. Bu durum cezanın nasıl olması gerektiğinin işaretidir.
    Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İdam cezası

Mazlumun hakkının ve namusunun korunması için mutlaka İdam cezasının geri gelmesi gerekir.İdam cezasının var olması aynı zamanda caydırıcılık özelliği taşıdığı için daha az suç işleneceği kanısındayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekkelime ile evetde kim uygulucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:
    Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    idam kurtuluştur işKençeyle ölmesi daha iyidir hergün işkençe yapaçaksınki artık beni öldürun demesi lazım !....

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri