Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İyi güzelde arkamızı çekirsek yine aynını yaparlar.Cevabını alanda var ödül sanıp yapanda var.Hadi çocuktur diyip geçiştirelim.Eee gelmiş 15-16-18 yaşlarına.Onlara ne demeli.İyiyi-kötüyü ayıramayacaklarsa bir odaya kitlesinler kendilerini.Kafa denen birşey var kullanmayacaklarsa başka çaresi yok.İdam dinimize ters tamam,bir odaya kilitlesinler.Kollarını,ayaklarını bağlasınlar daha ne yapalım.Hapse girseler ne olacak tatile gidermiş gibi mekan var,yiyecek/içecek var.

Birde örgüt liderleri.Eee çocukları geçiştirtik.20-30-40 yaşlarında adamın haklı ermiyor mu.Adam seçmek yerine tamamen idam daha yararlı olur.Köyleri sahiplenip asker öldürmek ha.Destekleyen ülkelere niye sormuyorlar bize toprak vermiyorlar,oraya taşınalım.O devletler desteklediklerine göre çok seviyorlar.Seve seve verirler.

Cinayet,tecavüz ve zararlı işlerle uğraşan(PKK,İslamiyeti yok etmeye çalışma vs gibi) idamdan önce sıkı bir işkence yapılmalı.

Tamam PKK heryerde var.Durup dururken şehrin ortasında taş atan gençlere ne demeli.Onlar idamı değil kollarının kesilmesinin yanındayım.He birde yumurtacılar.Onlarıda unutmamalı.Sevgiyle,şefkatle yönetilmez kimse...
genç arkadaşım sana kalırsa inan memlekette insan bırakmayacaksın
elinde pankartla apo apo diye bağıran pkk lıların önünde polise taş atan çocukların bak yanlız çocuk diyorum yaşı 12 15 i bulan topluluğun bir tanesine sorsan neden polise taş attığının yada neden orada bulunduğunun cevabını veremez!! teyze elinde pkk pankartı gurubun en önünde gidiyor yaşı belki 70 yada 75 durdur o kadını ve sor neden buradasın diye sadece yüzüne bakar durur başlangıçtan beri bu böyle pkk oradaki cahil halkı ve çocukları kandırarak galyana getiriyor bunu üzülerek söylüyorum ama maalesef durum bundan ibaret o çocuklar sana taş atıyorsa sen onlara gül atacaksın ama yanlızca çocuklara diğerlerine değil devlet oralara sıcak elini uzatacak öncelikle bir sınıfta 70 tane öğrenci okuyacak şekilde barakalar değil kaliteli eğitim verilecek güzel derslikler yaptıracak bunun yanında iş sahaları açıp insanların evine ekmek götürmesi için öncülük yapacak pkk nın en büyük adiliklerinden biride gariban insanı cahil insanı kandırıp para ile ailesine bakma vadi ile oradaki gençleri dağa çıkarmak işte ne oldu bu yolu bu söylediklerimle kestik açlık ve cehalet herşeyi yaptırır arkadaşım devlet olarak oradan şevkatini çekmeyeceksin idam kararını çıkaracaksin önce imralıdaki köpeği asacak sonra mecliste pkk yı temsil eden tüm bdp li pkk lılarıda ibreti alem için meydanlarda asacaksın oranın halkı bu adileri değil dwevletini muhattap alacak bunu sağlayacaksın benim fikrim bu!