Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Hadım yasasına kabul

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hadım yasasına kabul

Kamuoyunda ‘hadım yasası’ olarak bilinen ve çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunanlara testosteron azaltıcı tedavi uygulanmasını içeren yasa maddesi komisyonda kabul edildi.

Teklifin TBMM komisyonunda görüşülmesine devam ediliyor.

"HADIM YASASI"

Ak Parti Milletvekilleri Alev Dedegil ve Aşkın Asan’ın teklifine göre, başta pedofili hastaları olmak üzere cinsel istismarcılara, “Zorunlu testosteron tedavisi” uygulanacak. Çocuk istismarcıları çocuk olan işyerlerinde çalışamayacak. İstimarcı, mağdurdan uzak bir yerde ikamet etmeye zorlanabilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç iii bir haber değil ona hasta diye geçinip çoluk çocuk tecavüzcülerine ilaçmı verilecek... o geri zekalılara verilecek ilaca yazık.. bu tuhaf yaratılara yemek vermiyecen yavaş yavaşta idam edilmeli öle hemen dar ağacını kur çık işlem bitti işiyle olmaz bu işler bu caydırıcı bir ceza değil neymiş testeron hormonu azaltıcı vereceklermiş ya şerefsiz içmese hormon gene azacak gene olan zavallı çocuklarımıza olacak bakın arkadaşlar bu olay çok ciddi 2 oğlum var inanın gözlerim hep üstlerinde çok korkuyorum kimin ne zaman ne yapacağı belli değil ne amca ne dayı ne akraba ne baba nede anne kaldı hepimiz dünyada neler olduğunu gayet iii biliyoruz herşey risk. baba olmak için iki kere düşünmek gerekir... ben ilaçtan yana değilim,,,,acı ölümden yanayım selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle adamın komple testisleri dahil hepsini pasifize edicen işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ürologlar ve genel cerrahlar yaşadı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri