REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Tps-ab Sat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bbulent Nickli Üyeden Alıntı
    Ben uydu dünyasına yeni girdim, oldukça uzun bir araştırma yaptım hemen hemen herkes Goldmaster tavsiye etti. 57000CI modelini aldım ama aldığımdan beri daha hiçbir şifreli kanalı izleyemedim. Diğer markalarda durum nedir bilmiyorum ama seyredebildiğim kanallar zaten çatı antenimde olan kanallar
    Sanırım Goldmaster seçimi çok yanlıştı....!
    arkadasım soyledın yalnış golmaster emu yazılımları gec cıksada o kadarda degil ayrıca cok saglam bır cıhazdır yalnız guncel emu yazılımları gec cıkıyo bunu kabul edıyorum burdan bende ustalara seslenıyorum nerde auto yazılımlar saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gm forumdan izlediğim kadarı ile yeni cihazlarına yazılımı geçte olsa çıkarıyor eski cihaz müşterilerini ise süründürüyor. Eğer Gm eski bir modelin varsa heveslenmeyin diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm iyi bir cihaz ama yazılım desteği yok desek yalan olmaz bütün firmalar çatır çatır yazılım veriyor gm da 1 ay sonra bu cihazı değiştireceğim gm değilde ne alırsanız alın bundan erken yazılım çıkartıyor.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextci arkadas tps yi mult
    ileri seyrettiğini söylemiş .10 dakkada bir şifre girdikten sonra gm da acıyor.Gm ın yazılım esnasında flas koruyucu sistemi var ve hızlı .yazılım denen şey de illegal bişey zaten.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri