Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ’Türk bayrağını indirin’

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar libya veya diğer müslüman afrika ülkeleri arap değildir önce bunu bilin.ikincisi din kardeşim olma haricinde bana yakınlığı olmayan arapları ben sevmesemde peygamber efendimizde(s.a.v) bir araptı. o yüzden topyekün araplara sallamaya gerek yok.ülkemizdede arap vatandaşlarımız var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oaraplar savasın bırınde peygamber efemdımızı arkadan vurmuslardı kalles ınsanllar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar libya veya diğer müslüman afrika ülkeleri arap değildir önce bunu bilin.ikincisi din kardeşim olma haricinde bana yakınlığı olmayan arapları ben sevmesemde peygamber efendimizde(s.a.v) bir araptı. o yüzden topyekün araplara sallamaya gerek yok.ülkemizdede arap vatandaşlarımız var.
    :45:
    araplar arkadan vurdu diyenler lawrence nin filminidemi seyretmedi?
    bir kısmı arkadan vurunca 7-800 milyonluk arap alemimi düşmanımız oluyor?
    o bir kısım arkadan vururken bir kısımda bizimle savaşıyordu? ona ne demeli?
    insaf yahu...
    zamanında lavrence gidisi nasıl dolaba koyduysa bir kısmını şimdide aynı dolaba giriyor yine aynı kısım...
    bu tip durumlarda geniş olmak lazım...şu an libyada at izi ile it izi birbirine karışmış...ne isyancılar nede kaddaficiler sağlıklı düşünemiyor... geniş olacağız...
    çok eskiye gitmeye gerek yok. aynı libyanın ve aynı kaddafinin kıbrıs harekatında yanımızda olan tek ülke olduğunu hatırlayacağız... dediğim gibi iki tarafta burnundan soluyor. sağlıklı düşünemiyor. kaos bitip düzen kurulduğunda türkiyenin kendilerine neler yaptığını daha iyi anlayacaklar...

(arapların içinde bizi sevmeyen elbette olabilir. bizim için mahsuru yok. ama bu tamamını kapsamaz.)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45:
    araplar arkadan vurdu diyenler lawrence nin filminidemi seyretmedi?
    bir kısmı arkadan vurunca 7-800 milyonluk arap alemimi düşmanımız oluyor?
    o bir kısım arkadan vururken bir kısımda bizimle savaşıyordu? ona ne demeli?
    insaf yahu...
    zamanında lavrence gidisi nasıl dolaba koyduysa bir kısmını şimdide aynı dolaba giriyor yine aynı kısım...
    bu tip durumlarda geniş olmak lazım...şu an libyada at izi ile it izi birbirine karışmış...ne isyancılar nede kaddaficiler sağlıklı düşünemiyor... geniş olacağız...
    çok eskiye gitmeye gerek yok. aynı libyanın ve aynı kaddafinin kıbrıs harekatında yanımızda olan tek ülke olduğunu hatırlayacağız... dediğim gibi iki tarafta burnundan soluyor. sağlıklı düşünemiyor. kaos bitip düzen kurulduğunda türkiyenin kendilerine neler yaptığını daha iyi anlayacaklar...

(arapların içinde bizi sevmeyen elbette olabilir. bizim için mahsuru yok. ama bu tamamını kapsamaz.)
    selametle...
    araplar zaten adamakıllı millet olsaydı cetvellerle bölünmüşlüğü kabul etmezlerdi.bedevi oldukları için devlet anlayışlarıda bu kadar.yahudi ve hıristiyan aleminin pompalamaları sonucu arap türkü türk arabı hiç sevmez.araplar zaten nankör olmasa şu anda eş başkanı bizden olan BOP a hizmet vermez.arapları bende tarihi meseleden dolayı ve dik duruşları olmadığı için bende sevmiyorum.fakat bize daha kötülük yapan hatta yeryüzünden silmeye çalışan avrupa ve amerikaya araplara kustuğumuz nefreti kusmuyoruz.nedn? çünkü araplar sadece bizi arkadan vurdu diye .rusların ,amerikanın ,fransızın,ingilizin vsvsvs yaptıklarına bu kadar tepki vermiyoruz.bu yazılarımda arapları savunmuyorum ama tepkilerimizi koyarken bilinçli olmamız lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk milletine türkten başka dost aramayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uluslararası ilişkilerde asla dostluk yoktur. bu sadece ülkeleri yönetenlerin yalanıdır. yeri gelir iç siyasette yeri gelir dış siyasette kullanırlar. uluslararası ilişkilerde sadece çıkar,menfaat ve para konuşur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    araplar zaten adamakıllı millet olsaydı cetvellerle bölünmüşlüğü kabul etmezlerdi.bedevi oldukları için devlet anlayışlarıda bu kadar.yahudi ve hıristiyan aleminin pompalamaları sonucu arap türkü türk arabı hiç sevmez.araplar zaten nankör olmasa şu anda eş başkanı bizden olan BOP a hizmet vermez.arapları bende tarihi meseleden dolayı ve dik duruşları olmadığı için bende sevmiyorum.fakat bize daha kötülük yapan hatta yeryüzünden silmeye çalışan avrupa ve amerikaya araplara kustuğumuz nefreti kusmuyoruz.nedn? çünkü araplar sadece bizi arkadan vurdu diye .rusların ,amerikanın ,fransızın,ingilizin vsvsvs yaptıklarına bu kadar tepki vermiyoruz.bu yazılarımda arapları savunmuyorum ama tepkilerimizi koyarken bilinçli olmamız lazım
    ben farklı düşünüyorum...katılmıyorum sana üstad. Öncelikle arapların ülke yönetimi kendilerinin elindemi? BOP a hizmet vermez derken bunu göz önünde bulundurmak lazım. bireysel olarak araplardan bahsedeceksek bir kısmı dolaba girip arkadan vurmuş. büyük kısmı değil. vuranların torunları şimdi bin pişman...

selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin o boyutu da var ama ben farklı düşünüyorum 6 yada7 yıl önce peygamber efendimizin evini çöp ev haline getirdiler diye tv larda programlarda gösterildi bu mudur peygamber efendimize saygı? bu türkiyede olmadı onların yani müslümanlığın en büyük dinin çıktığı topraklarda vuku buldu müslümanlığı ve inancı o arap tam müslüman işte o afrikalı ya da türk yarım müslümandır diye kimse düşünemez kız çocukları diri diri toprağa gömülürken peygamber efendimiz ben arabım ama bunu yapanlar benden değildir diye buyurmamışlarmıdır
    he ben kalkın bütün arap milletini kötüleyin demem diyemem 5 parmağın 5 i de bir olmaz her millette çatlaklar vardır konuyu tartışırken herkesin bunuda dikkate alması gerektiğini düşünüyorum!

9. 07-04-2011, 15:24

Sebep
    mesaj tekrarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Araplar kötü değildir.Amerika,Avrupa,Rusya'nın yaptıklarını unuttunuz galiba.Gürcüler,Ermeniler...Dedemin babasının kafasını kesip,kuyuya attıklarını biliyorum.Oysa tüm Araplar olmasa da arkadan vuranları unutmamak gerekte,niye tüm Arapları kapsıyor bu öfke.Benimde Arap kökenli arkadaşım var mesela.Türkiye'de azınlık olmayan bir ırk birde.

Araplar iyi-kötü hepsi değil.Farkındaysanız İsrail-Gazze savaşında acaba değil diğer ülkeler,bir sürü Arap ülkesine rağmen Gazzeyi destekleyen olmadı.Herkes çıkarı peşinde tüm Dünya,İsrail'den korkuyor mantıklı mı.Arap ülkelerin bazıları ufak tefek tepki gösteriyor tamam.

İslam olayına bakarsak.Arap ülkeleri tam olarak herşeyi oturmadı.Arapları görerek İslamı küçük gören bir çok insanda var o ayrı bir konu.Sonuçta Araplar yanımızdada savaştı,karşımızdada.Tüm Arapları aynı kefeye koymaya ne gerek var.Günümüzde PKK.Sanki PKK'dakiler uzaydan geliyor.İçlerinde Türklerde var.Şimdi onlar Türk diye sizden kendiniz ve ırkınızdan nefret mi edeceksiniz.
    Konu NeRoMaN tarafından (07-04-2011 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben farklı düşünüyorum...katılmıyorum sana üstad. Öncelikle arapların ülke yönetimi kendilerinin elindemi? BOP a hizmet vermez derken bunu göz önünde bulundurmak lazım. bireysel olarak araplardan bahsedeceksek bir kısmı dolaba girip arkadan vurmuş. büyük kısmı değil. vuranların torunları şimdi bin pişman...

selametle...
    kardeşim ben zaten öyle demedim.BOP a destek vermez derken cümle akışına bakarsan verirler anlamında söyledim.belki düşük yazmış olabilirim.basılan düğmelerle hepsi kaosta Bop işliyor.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri