REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: VESTEL DVB610 FTA Cihaz için yardım lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart VESTEL DVB610 FTA Cihaz için yardım lütfen

:crashs: Elimde ilk aldığım dijital-analog uydu alıcısı DVB-610 FTA receiver var ve ben bu cihazla ilgili hiçbir açılmış konuya hatta konu içinde yazıya dahi rastlayamadım bugüne kadar.Mesela net olarak bu cihaza yazılım atılıp atılamayacağı konusunda bilgi veren bir tek Allah'ın kuluna rastlamadım.Benim merak ettiğim bu cihazı koskoca ülkede bir tek benmi aldım sanki hiç böyle bir cihaz yokmuş gibi görünüyor.Mesela forumda bile Vestel'in tüm modelleri ve hangi seriye ait olduklarının yazıldığını fakat DVB-610 yazılmadığını gördüm.Ben bu cihazı taksitle 2000 yılında 598.000.000 TL'ye almıştım.İstediğim şey bu cihazla ne yapabilirim onu öğrenmek.Yazılım atabilirmiyim,settings yükleyebilirmiyim yardım edin lütfen.Bunlar nasıl yapılır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bdurur Nickli Üyeden Alıntı
    :crashs: Elimde ilk aldığım dijital-analog uydu alıcısı DVB-610 FTA receiver var ve ben bu cihazla ilgili hiçbir açılmış konuya hatta konu içinde yazıya dahi rastlayamadım bugüne kadar.Mesela net olarak bu cihaza yazılım atılıp atılamayacağı konusunda bilgi veren bir tek Allah'ın kuluna rastlamadım.Benim merak ettiğim bu cihazı koskoca ülkede bir tek benmi aldım sanki hiç böyle bir cihaz yokmuş gibi görünüyor.Mesela forumda bile Vestel'in tüm modelleri ve hangi seriye ait olduklarının yazıldığını fakat DVB-610 yazılmadığını gördüm.Ben bu cihazı taksitle 2000 yılında 598.000.000 TL'ye almıştım.İstediğim şey bu cihazla ne yapabilirim onu öğrenmek.Yazılım atabilirmiyim,settings yükleyebilirmiyim yardım edin lütfen.Bunlar nasıl yapılır?
    Bu cihazlara emu yazılımı yok.
    Bu yüzden forumlarda tartışmasıda yok.
    Zaten 2 adet yazılım yapıldı o cihazlara.
    Birinin diğerinden farkı yok gibi.
    Kullanabildiğiniz kadar kullanacaksınız artık.
    Setting depoda var ama atabilirmisiniz bilmiyorum.
    Maalesef gerçek bu.
    Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihaz demode oldu yenisine müracaat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri