Atletico Baþkaný milli yýldýzýn transferini bitirmek için Ýstanbul’da
VE Atletico Madrid, Arda Turan’ýn transferinde ilk resmi adýmý atýyor. Milli yýldýzý Ýspanya’ya götürmek için kulüp baþkaný Enrique Cerezo dün akþam saatlerinde Ýstanbul’a geldi. Aslýnda iþin ciddiye bindiðinin sinyalleri gündüz saatlerinde yönetici Taner Aþkýn’dan gelmiþti. Lig TV’ye konuþan Aþkýn “Arda psikolojik olarak zor durumda. Kendisi artýk Türkiye’de, G.Saray dahil kalmak istemiyor. Zaten Ýspanya’dan resmi teklifi de aldýk. 12.5 milyon Euro. O da gitmek istiyor. Biraz daha üstüne gidersek milli takýma da fayda etmez. Býrakalým herkese katkýsý olsun. Baþkan yönetim kurulunda konuyu masaya getirdiðinde “Gitmeli” dedim. Adýnýn açýklanmasýný istemeyen bir Ýspanyol ekibi Arda için çok iyi bir teklif yaptý” ifadelerini kullandý.
GECENÝN ilerleyen saatlerinde olay daha da netleþmeye baþladý. Arda Turan’a olan aþklarý ayyuka çýkan Atletico Madrid’in Baþkaný Enrique Cerezo, transfer görüþmelerine resmi startý vermek için Ýstanbul’a ayak bastý.
ÞÝMDÝ kafalarý karýþtýran tek soru þu: 1 ay sonra görevden ayrýlacak olan yönetim, Arda’yý nasýl satacak?
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri