hocam benim cihaz 7011 dcı hw 12.01.05 loaderi 219v3. buna nasıl yükleme yapabilirim cevaplamanı merakla bekliyorum sağolun:45:
hocam benim cihaz 7011 dcı hw 12.01.05 loaderi 219v3. buna nasıl yükleme yapabilirim cevaplamanı merakla bekliyorum sağolun:45:
evet renegade arkadaşımızın verdiği loaderi yükleyip son güncel yazılımı atabilirsiniz
koay gelsin
sağolun herkese teşekkürler![]()
arkadaşlar sakın bl 2.19 v4 yüklemeyin truva atı var bu yazılımda (virüs) :46: :boese157:renegade Nickli Üyeden Alıntı
avast kullanıyorsunuz herhalde o avast bu ara kafayı yemeye başladı bendede aynısı veriyor her forumdada olmazki :00000004: avastı geçiçi kapayın bu aralarhisbay17 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar avast mavast bunların hepsi kafayı yemiş durumda ben yılardır pc kulanıyorum son iki yıldır bi program kulanıyorum içi virüs dolu olan sitelere bile girip çıkıyorum no virüs tertemiz pc bırakın atadan kalma programları avast kendi dosyalarını bile trojen olarak görüyor kulanın nod 32 yi kaqfanız rahat etsin ne virüsderdi var ne günceleme kendi gidip siteden alıp geliyor dosyalarını kaldıki bu dosyalar da virüs olmaz ben im her zaman kulandığım dosyalar daha bi tanesinde virüse rastlamadım artı virüs dediğiniz şey nheki yahu herkeste bir hex editör vardır demi onunla kodlarla oynadınızmı alın size bi virüs adınıda siz koyun en sağlıklısı nod 32 gerçekten harika bi program 5 farklı modülden çalışıyor ama pc ye hiçi yavaşlama olmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri