REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Atlanta HDBOX 2.06 -- 206-2 Yazılımı (Atlanta uçuyor :D)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isteyen arkadaşlar 2.06_2 eklendi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında durum şu ki cihazda bir çok eksik var menü tasarım ve bölüm senkrızasyonu açıdan bu bakımdan
    yavaş yavaş her yazılımda stabilizasyon bozbamaya gayret ederek
    Atlanta daki arkadaşlar emek veriyor saygı duymak lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekürler bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GÜNAYDIN,

ARKADAŞLAR
    NEXT 2000 CIS PLUSTAN, ATLANTA HD BOXT CİHAZINA GEÇTİM.
    YARDIMINIZI İSTEDİĞİM KONU ;
    8’Lİ DİAZEC KULLANIYORUM.
    EUROBİRD 9’o DA TARATIĞIM ZAMAN DİAZEC UCU: 8 DE TAKILI İKEN
    12.000 DEN SONRASINI, FAKAT GENE DİAZEC UCU 8 DE TAKILI İKEN
    CİHAZDAN YÖNÜNÜ 4 DE ÇEKTİĞİMDE 12.000 DEN ÖNCESİNİ
    TARIYOR. İLGİNÇ OLAN CİHAZDA UÇ-4 YAZDIĞIMDA İLGİLİ TARAMALARI ,UÇ-8 YAZDIĞIMDA İLGİLİ TARAMALARI GÖSTERİYOR.
    DİĞER HİÇ BİR UYDUDA BÖĞLE BİRŞEY YAPMIYOR.
    NEXTİ TAKTIĞIMDA HİÇBİR SORUN YOK UÇ 8 DEN TÜM TARAMALARI
    YAPIYOR. BAŞINA BÖĞLE BİRŞEY GELEN VARMI BİLMİYORUM.

YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun zamandır Cihazımda Medıa link yazılımı yuklu idi bunun sebebide atlantanın görüntü kalıtesı menudekı titreme ve menu renkleri idi.

Dun akşam 2.06-2 yazılımını yükledım ve gercekten Atlanta son eklenen özelliklerle süper olmuş.

Menu renkleri bence çok guzel olmuş. İnfo bardaki sınyal renklerı yerlerı bi,lgileri gayet iyi. Onundışında SD yayınlar bence süper menudeki titreme gitmiş eseri dahi yok kanal izlerken kanal listesi şeffaftı bu koyulaştırılmış ve daha iyi.

Bu kapasiteli bu fiyata olan bir cihazda olabilecek herşey var. Bir iki özellik daha eklenirse bu cihaz süper olacak. Bu cihazdan beklenditler cok fazla ama birde cihazın donanım kapasitesi var bence sınıfındakilere bakarajk hatta bu cihazdan daha donanımlı cihazlara bakarak özellik ve yazılım desteği olarak gayet iyi durumda.

Uzun zamandır Dreambox tan sonra yavaş yavaş beğendığım bir cihaz olma yanında. Bakalım Clarke tech ıde alınca bu iki cihazla yola devam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uzun zamandır cihazımda medıa link yazılımı yuklu idi bunun sebebide atlantanın görüntü kalıtesı menudekı titreme ve menu renkleri idi.

Dun akşam 2.06-2 yazılımını yükledım ve gercekten atlanta son eklenen özelliklerle süper olmuş.

Menu renkleri bence çok guzel olmuş. Info bardaki sınyal renklerı yerlerı bi,lgileri gayet iyi. Onundışında sd yayınlar bence süper menudeki titreme gitmiş eseri dahi yok kanal izlerken kanal listesi şeffaftı bu koyulaştırılmış ve daha iyi.

Bu kapasiteli bu fiyata olan bir cihazda olabilecek herşey var. Bir iki özellik daha eklenirse bu cihaz süper olacak. Bu cihazdan beklenditler cok fazla ama birde cihazın donanım kapasitesi var bence sınıfındakilere bakarajk hatta bu cihazdan daha donanımlı cihazlara bakarak özellik ve yazılım desteği olarak gayet iyi durumda.
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atlanta şimdiye kadar bütçem dahilinde kullandığım en iyi cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben cihaza burada verilen versiyon dosyalarını yüklemeye çalışıyorum ama geçersiz dosya diye bir uyarı çıkıyor. sebebi nedir acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizin sorularınıza cevap yazdım.maalesef cevabımı sildiniz.tekrar yazıyorum

amacım cihazı kötülemek değil.550 tl yi kötülemek.alanlar ucuyor alacaklarıda ucurmayalım.bu paraya neler alınır.cihazın sorunları var.eksiler saymakla bitmez,neye göre ise fiatına göre.yazık değilmi alacaklara.siz aldınız alanlarıda ucuracaksınız.paranıza yazık

yarin atlanta soft vermesse ne olacak.her zaman boyle olmadımı.normal bord cihaz nasıl ucar.media player i bile yok.internete bağlanmaz.youtube acmaz.film sitelerine tıklayınca film seyredemessiniz.exploerer i yok.calıştıracak rem bile yok

abi bu cihaz nasıl ucuyor anlayamıyorum.okudukca siz ucuyorsunuz

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri