Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ya aslında en basidi USB flaşh diskten guncellemek ama ınternetten de guncelyebilrisin.

USB den guncellemek için USB diskin Fat32 formatlı olsun yazılımı indir yazılımız zipten cıkar UPDATE klasörunu direk flaşh dıske olduğu gibi at sonra USb flaşh dıskı cihaza tak sonra menuden internet ayarlarına gir Kırmızı tuşa bas şifre olarak 0000 gir sonra Usb den sec sonbra tamam deyip yuklemeye başla.

İnternet ten guncellemek için YAZILIM GÜNCELLEME (KIRMIZI TUŞ) PAROLA:0000

3 Sıradaki İnternetden Güncelleme

Tabloda

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. den sonra ki bölüme 206.img yazıyoruz.Aşağıdaki gibi olacak. Belki orda v206_2.img olabilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Tablodan OK deyip yazılımın inmesini bekliyoruz.Önce dosya inecek ,sonra Güncelleme işlemi başlayacak,Güncelleme işlemi başladıkdan sonra lütfen cihazın elektrik bağlantısını kesmeyiniz.İşlemin bitip Güncelleme başarılı yazısını görünüz.
çok teşekkürler usta...:45: