merhaba dreambox ın teması nı degıstırdım ılk acılıs ekranı gelıyor fakat cıhaz tam olarak acılmıyor ve cıhaza hıc bır sekılde baglanamıyorum cok acıl yardım beklıyorum ......
merhaba dreambox ın teması nı degıstırdım ılk acılıs ekranı gelıyor fakat cıhaz tam olarak acılmıyor ve cıhaza hıc bır sekılde baglanamıyorum cok acıl yardım beklıyorum ......
Konu ank_hakan tarafından (15-04-2011 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
merhaba dreambox ın skın ını degıstırdım boot ekranı gelıyor ama ondan sonra sıyah ekranda sureklı beklıyor ve hıc bı sekılde drema e baglanamıyorum acıl yardım lutfennnn
RS32 kaplo ile yükleme yapın düzelir
yanıklarda iz bırakmaz
dream up tan rs232 kablosuyla yeni imaje yükle düzelir
açtığınız iki ayrı konu birleştirilmiştir bundan sonra aynı konuyu iki defa açmayın
Burada sıkıntı cihazınız kilitlenmiş yapacagınız işlem rs 232 kablo ile dreamup programı ile kendi ip yarlarını yaparak dreambox baglanmak begendiginiz bir image yi cihaza yüklemek bundan önce birkaç kez flash erase yapın bu cihaz içindeki bozuk dosyları silmenizi saglayacak sonra flashdan imageyi yükleyin sonra cihaza uygun backup ı flashwizard pro 6.3 ile yükleyin tabiki server bilgilerinizi sonra flashxp ile var/tec içine atmanız cihazın fişini çıkarıp yeniden takarak seyredebilirsiniz.En iyi çalışan stabil dream up 1.2.2.0 kulllanmanızı tavsiye ederim,eger bu konularda yeterince bilgi sahibi degilseniz maceraya gerek yok derim.......
arkadaş tema için images atmanıza gerek yok sadece yapmanız gereken e2 e1 olsun farketmez enigma dosyası hepsinde aynıdır pc ftp programı ile cihaz share klasörün içerisinde enigma dosyası var orada kurduğun temeyı kaldır cihazı kapat aç orjinal tama kulanarak açılacak...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri