Şimdi söylenecek laf mı bu..:stop2: ya yazılım yükleyeceğim cihaza bir sözle kafamı allakbullak ettin.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
helal olsun sana sabah sabah..
![]()
![]()
![]()
Teşekkur: 0
Şimdi söylenecek laf mı bu..:stop2: ya yazılım yükleyeceğim cihaza bir sözle kafamı allakbullak ettin.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
helal olsun sana sabah sabah..
![]()
![]()
![]()
Aman abi dikkat et flash göçmesinfiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
şaka yaptım yahu baba oğlu gibi özgür sana hiç böyle şakalar yapmıyor mu ?:gift:
![]()
Evladım benim sana ne kadar şaka yapma yetkim varsa seninde en az o kadar şaka yapma yetkin vardır. Bende nalıncı keseri yok.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
Ne yani her şaka yapışından sonra bana şaka yaptım deme gereğini neden hissediyorsun ki!. Sen karıştırıyorsun zeka kapasitesi bir disket belleğine eşdeğer olanlardan değilim allah şükür. hadi kal sağlıcakla ve sigarasız olaraak burada.. Ben kaçtım biraz önce iş yerindeki monitörü kuşadasına servise götürdüm en az 10 gün arkadaşın verdiği dandik bir monitör ile başbaşayım.![]()
![]()
![]()
ama aynı oksijeni soluduğumuz için bizede bulaşabilir :spying:fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
sigaraya gelince elbet birgün ya o beni ya ben onu![]()
monitöre gelince uzaylı gibimi gösteriyor:rotate1:
ellerinden öptüm kal sağlıcakla :victory:
tamire gideni soruyorsan içinden dumanlar çıktı puroya başlamış galiba, özgürde hemen fişten çekmiş içinde bazı parçalar yanmış. şu anda kullandığımı soruyorsan -30 derecede kalmış gibi titriyor bir de çok küçük ben alışmışım 47 inç ekrana feleğim şaşıyor.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
hey maşşallah 47 inç 80 ekran falanfiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
allah yardımcın olsun ne diyeyim abi :victory:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri