REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray yüzüncü yılında...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray yüzüncü yılında...

Sari Kırmızı Renklerin Her An Gönlümde
    Dalgalanır Bayrağımız hep Ali Sami Yen'de
    Teselli Aramam Başka Sevgide

İstesende Senden Vazgecememki
    Cimbomsuz Bir Günüm Hiç Gecmediki
    Sari Kırmızı Bir Aşk İşte Benimki

Ayrılsakta Mutluluk Dilerim Sana
    Genç Aslanlar Şu An Yollarda
    Yalnız Kalmayacaksın Cimbomum Asla Sen Bu Stadta
    Ecelimi Yazsanda Kendi Kanımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler fiesta73 abi, süper olmuş. Eline sağlık...Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı reis1905 Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler fiesta73 abi, süper olmuş. Eline sağlık...Saygılar...
    Gerçekten galatasaray için bir şeylerler hazırlamak çok kolay. Çünkü yeteri kadar sermaye var. Düşünüyordum ben şimdi bir galatasray taraftarı değilde başka bir takım taraftarı olsaydım nereden hangi belgelenmiş başarıların fotoğraflarını bulup da böyle bir album hazırlayabilirdim. amannn düşüncesi bile ürpertiyor adamı. iyiki galatasaraylıymışım. aklımı seveyim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    Gerçekten galatasaray için bir şeylerler hazırlamak çok kolay. Çünkü yeteri kadar sermaye var. Düşünüyordum ben şimdi bir galatasray taraftarı değilde başka bir takım taraftarı olsaydım nereden hangi belgelenmiş başarıların fotoğraflarını bulup da böyle bir album hazırlayabilirdim. amannn düşüncesi bile ürpertiyor adamı. iyiki galatasaraylıymışım. aklımı seveyim...
    yok bide feneri tutsaydın
    alemin kralı dururken neden mutluluğu dışarıda arayalım ki :bananalama: :bananalama: :bananalama: :Banane36: :Banane36: :Banane36:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    yok bide feneri tutsaydın
    alemin kralı dururken neden mutluluğu dışarıda arayalım ki :bananalama: :bananalama: :bananalama: :Banane36: :Banane36: :Banane36:
    Şimdi söylenecek laf mı bu..:stop2: ya yazılım yükleyeceğim cihaza bir sözle kafamı allakbullak ettin. helal olsun sana sabah sabah..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi söylenecek laf mı bu..:stop2: ya yazılım yükleyeceğim cihaza bir sözle kafamı allakbullak ettin. helal olsun sana sabah sabah..
    Aman abi dikkat et flash göçmesin
    şaka yaptım yahu baba oğlu gibi özgür sana hiç böyle şakalar yapmıyor mu ? :gift:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aman abi dikkat et flash göçmesin
    şaka yaptım yahu baba oğlu gibi özgür sana hiç böyle şakalar yapmıyor mu ? :gift:
    Evladım benim sana ne kadar şaka yapma yetkim varsa seninde en az o kadar şaka yapma yetkin vardır. Bende nalıncı keseri yok.
    Ne yani her şaka yapışından sonra bana şaka yaptım deme gereğini neden hissediyorsun ki!. Sen karıştırıyorsun zeka kapasitesi bir disket belleğine eşdeğer olanlardan değilim allah şükür. hadi kal sağlıcakla ve sigarasız olaraak burada.. Ben kaçtım biraz önce iş yerindeki monitörü kuşadasına servise götürdüm en az 10 gün arkadaşın verdiği dandik bir monitör ile başbaşayım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evladım benim sana ne kadar şaka yapma yetkim varsa seninde en az o kadar şaka yapma yetkin vardır. Bende nalıncı keseri yok.
    Ne yani her şaka yapışından sonra bana şaka yaptım deme gereğini neden hissediyorsun ki!. Sen karıştırıyorsun zeka kapasitesi bir disket belleğine eşdeğer olanlardan değilim allah şükür. hadi kal sağlıcakla ve sigarasız olaraak burada.. Ben kaçtım biraz önce iş yerindeki monitörü kuşadasına servise götürdüm en az 10 gün arkadaşın verdiği dandik bir monitör ile başbaşayım.
    ama aynı oksijeni soluduğumuz için bizede bulaşabilir :spying:
    sigaraya gelince elbet birgün ya o beni ya ben onu
    monitöre gelince uzaylı gibimi gösteriyor:rotate1:
    ellerinden öptüm kal sağlıcakla :victory:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama aynı oksijeni soluduğumuz için bizede bulaşabilir :spying:
    sigaraya gelince elbet birgün ya o beni ya ben onu
    monitöre gelince uzaylı gibimi gösteriyor:rotate1:
    ellerinden öptüm kal sağlıcakla :victory:
    tamire gideni soruyorsan içinden dumanlar çıktı puroya başlamış galiba, özgürde hemen fişten çekmiş içinde bazı parçalar yanmış. şu anda kullandığımı soruyorsan -30 derecede kalmış gibi titriyor bir de çok küçük ben alışmışım 47 inç ekrana feleğim şaşıyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamire gideni soruyorsan içinden dumanlar çıktı puroya başlamış galiba, özgürde hemen fişten çekmiş içinde bazı parçalar yanmış. şu anda kullandığımı soruyorsan -30 derecede kalmış gibi titriyor bir de çok küçük ben alışmışım 47 inç ekrana feleğim şaşıyor.
    hey maşşallah 47 inç 80 ekran falan allah yardımcın olsun ne diyeyim abi :victory:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri