REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: dreambox 500s kumanda belası :(

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500s kumanda belası :(

Arkadaşlar dreambox 500s 1.kalite klon cihazım var ki ben bu işlerden cok anlamayan biriyim 1 senedir sorunsuz kulanıyordum. ama kumandamın birden sağ tuşları calışmamaya başladı mesela 3-6-9 tuşları calışıyor 1-2-4-5-7-8 calışmıyor .baktım pil kısmı rutubetten küf nem yapmış cıkardım temizledim pilleri değişitrdim sadece sağ tuşlar calışıyordu ses acabiliyorum sesi kısamıyorum

yeni orjinal kumanda aldım o hiç calışmadı sonra kumanda arıcalıdır die başka yere gittim kumanda arızalı dedim aynısından verdi satıcı arkdaş sonra bendeki kumandaya pilleri taktı kendi cihazında denedi catır catır calışıyordu ama benim bakinamda calışmadı :S diğer kumandanında yarısı calışıyor nasıl iş anlamadım. yardımcı olabilecek varsa cok makbule gecicek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mavi tuş ile blue panele girin ordan extra settings te en aşağıda,7000 ayarlarını kullan diye bir seçenek var.O işaretli olursa kumanda tuşları karışır. O çeltiği kaldırın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş akıllı kumanda AL bak aradaki farkı gör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar kod sorunu var yardımcı olurmusnuz teyp epromunu okutuyorum eprom dump kod hesaplayıcaya atıyorum calışmıo bu konuda bilgisi olan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım piyasada çatma kumandalar satılıyor al kullan bendede aynı sorun vardı aldım gayet de menmunum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen volkan ustanın dediğini yap ordaki ayarlarla oynamış olabilirsin diğer kumandaların çalışmamasıda ilginç olmazsa cihazla beraber git kumanda aldığın yere orda dene öyle al bence garanti olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür Ederim.. Çok Güzel bir çözüm...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri