dreambox 800 hd klon medialink black patner ve atlanta hd box arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? bu cihazlardan hangisi benim işimi görür ve arıza çıkartmaz paylaşımda kullanacagım yani paylaşım alacagım?
dreambox 800 hd klon medialink black patner ve atlanta hd box arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? bu cihazlardan hangisi benim işimi görür ve arıza çıkartmaz paylaşımda kullanacagım yani paylaşım alacagım?
X3 Turbo HD ve Chipbox Al Hiç olmazsa karşında muhattap bulursun. Bu devirde yabancı ürün cihazlara hiç güvenilmez hemde philips ve casper.
İçlerinde en hesaplısı medialink black panter'dir ama atlanta al derim.
Konu kucer06 tarafından (17-04-2011 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.
dm 800 hd klon nasıl sorun çıkartırmı?
bana göre drembok serileri
dbox 800hd den şaşma....
vaktın varsa cihaz acılırken beklerım kumandaya basınca kanal değişmesi için beklerim kumandadan tuşa basınca saçma sapan işlemler yapınca sorun olmaz diyorsan al 800 HD.
Ama hız arıyorsan göruntu kalitesi ararsan Atlanta al. Media black patnerde atlantanın aynısı ama Atlantanın servis ağı ve arkasında duran bir ekibi var.
durum bundan ıbaret. Ayrıca klon cihazda arıza durumnda pek karşında muhatap bulamazsın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bence clon cihaz alma garanti her zaman iyidir.inpax 9100 hd hem hesaplı hemde göruntu kalitesi bakımından cok iyi twin protokol olması da ayrı bir özellik birde bedava kanalları 1 yıl sure ile çok iyi tercih yinede senin ama inpaxı dusunmezsen atlanta hd box al derim
media link ve atlanta aşagı yukarı aynı para bu cihazlar arasında atlantanın en belirgin öne çıkan özellii nedir?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri