REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu cihazlar arasında kaldım yardım lütfen!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Bu cihazlar arasında kaldım yardım lütfen!!!

dreambox 800 hd klon medialink black patner ve atlanta hd box arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? bu cihazlardan hangisi benim işimi görür ve arıza çıkartmaz paylaşımda kullanacagım yani paylaşım alacagım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

X3 Turbo HD ve Chipbox Al Hiç olmazsa karşında muhattap bulursun. Bu devirde yabancı ürün cihazlara hiç güvenilmez hemde philips ve casper.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İçlerinde en hesaplısı medialink black panter'dir ama atlanta al derim.
    Konu kucer06 tarafından (17-04-2011 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dm 800 hd klon nasıl sorun çıkartırmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre drembok serileri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dbox 800hd den şaşma....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vaktın varsa cihaz acılırken beklerım kumandaya basınca kanal değişmesi için beklerim kumandadan tuşa basınca saçma sapan işlemler yapınca sorun olmaz diyorsan al 800 HD.

Ama hız arıyorsan göruntu kalitesi ararsan Atlanta al. Media black patnerde atlantanın aynısı ama Atlantanın servis ağı ve arkasında duran bir ekibi var.

durum bundan ıbaret. Ayrıca klon cihazda arıza durumnda pek karşında muhatap bulamazsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence clon cihaz alma garanti her zaman iyidir.inpax 9100 hd hem hesaplı hemde göruntu kalitesi bakımından cok iyi twin protokol olması da ayrı bir özellik birde bedava kanalları 1 yıl sure ile çok iyi tercih yinede senin ama inpaxı dusunmezsen atlanta hd box al derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

media link ve atlanta aşagı yukarı aynı para bu cihazlar arasında atlantanın en belirgin öne çıkan özellii nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vaktın varsa cihaz acılırken beklerım kumandaya basınca kanal değişmesi için beklerim kumandadan tuşa basınca saçma sapan işlemler yapınca sorun olmaz diyorsan al 800 HD.

Ama hız arıyorsan göruntu kalitesi ararsan Atlanta al. Media black patnerde atlantanın aynısı ama Atlantanın servis ağı ve arkasında duran bir ekibi var.

durum bundan ıbaret. Ayrıca klon cihazda arıza durumnda pek karşında muhatap bulamazsın.
    volkan hocam bu cihazların hangisi server ve görüntü olarak daha iyi. veya önerebileceğin başka bir cihaz olur mu.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri