REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Şiddet Yasası'nın ilk kurbanı bayan!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şiddet Yasası'nın ilk kurbanı bayan!

Galatasaray taraftarı 29 yaşındaki Nurşen Balcı yeni çıkan yasanın ilk zanlısı oldu.

Manisaspor ile Galatasaray arasında oynan maçta meşale yaktığı iddia edilen Galatasaray taraftarı 29 yaşındaki Nurşen Balcı, Sporda Şiddet Yasası'nın ilk zanlısı oldu.

Manisa'da oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın attığı gol sonrası sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu tribünde meşale yakıldı.

Yeni çıkarılan 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ilk defa bu maçta uygulandı. Meşaleyi yakan Galatasaray taraftarı Nurşen Balcı tespit edilirken, karşılaşma sonrası polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Balcı'nın yakınları, meşaleyi erkeklerin yaktığını, elden ele dolaşırken Nurşen Balcı'nın eline geçtiğini iddia etti. Balcı, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayan -erkek eşitliği var bu ülkede kim suç yaparsa cezasını çekmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne biçim şey şu taraftarlık anlamadım ben. çok fazla meraklısı değilim futbolun. seyretmem açıkçası. fakat trübüne para verip seyretmeye gidenlerin gerçekten seyretmeyemi gittikleriklerini ciddi ciddi sorguluyorum. yahu trübüne girmişsin işte seyretsene adam gibi... hele geçen haftalarda bursasporla beşiktaş taraftarları birbirine girmişti...o neydi öyle? bıçaklar hatta bıçakta değil kılıçtı o galiba... önlerine gelene sallayıp durdular. yuh dedim yaa...sanki savaşa girmişiz...bu adamlarmı maç seyretmeye gelmiş kılıçla? külahıma anlatsınlar...maçlardaki taraftar azgınlıkları ile ilgili cezaların artmasını, hatta çokçok artmasını isterim... taki gık demeden maçı efendice seyredene kadar...
    (insan böyle bir durumda ölürse niyazi olur herhalde)
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri